Bertāns traumas dēļ nespēlē; "Wizards" piedzīvo zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Reuters/ScanPix

Vašingtonas "Wizards" komanda bez Dāvja Bertāna sastāvā sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 119:125 piekāpās Milvoki "Bucks", piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas, kas ir jau piektā neveiksme pēdējos sešos mačos.

Savukārt "Bucks" izcīnīja astoto uzvaru pēdējo deviņu spēļu nogrieznī. 

Bertāns kājas muskuļa traumas dēļ šajā mačā nespēlēja. Atpūtās arī "Wizards" līderis un sezonas rezultatīvākais spēlētājs Bredljs Bīls, kuram bija jāpasaudzē kreisais ceļgals.

Grieķijas basketbolists Janis Adetokunbo uzvarētāju sastāvā izcēlās ar "triple-double" - 33 punkti, 11 atlēkušās bumbas un 11 rezultatīvas piespēles.

"Wizards" rindās ar "triple-double" atzīmējās Rasels Vestbruks, kurš guva 42 punktus, veica 12 rezultatīvas piespēles un izcīnīja 10 bumbas pie groziem.

Rezultatīvi spēlēja arī Japānas basketbolists Rui Hačimura, kurš "Wizards" sastāvā guva 29 punktus un izcīnīja 11 atlēkušās bumbas.

Otrajā ceturtdaļā Vašingtonai izdevās iegūt 12 punktu pārsvaru, taču "Bucks" atspēlējās un turpinājumā bija sīva spēkošanās.

67 sekundes pirms mača pamatlaika beigām Vestbruks trāpīja tālmetienu, panākot neizšķirtu 119:119. Atlikušajā laikā "Bucks" nospēlēja precīzāks un izšķirīgajos brīžos trāpīja soda metienus.

"Bucks" ar 24 uzvarām un 14 zaudējumiem ieņem trešo vietu Austrumu konferencē, bet "Wizards" ar bilanci 14-23 atrodas 13. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu