Medijs: Ķēniņš vienojies par ilgtermiņa līgumu ar "Lausanne"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ronalds Ķēniņš
Ronalds Ķēniņš Foto: https://lausannehc.ch/

Latvijas hokeja izlases uzbrucējs Ronalds Ķēniņš visticamāk jau piekritis līguma pagarināšanai ar Šveices augstākās līgas (NLA) klubu "Lausanne" vēl uz pieciem gadiem, informē tīmekļa vietne "swisshockeynews.ch".

Portāls atsaucas uz hokeja apskatnieku Gregoriju Bo no "Sport-Center", kuram vairāki ziņu avoti apstiprinājuši, ka uzbrucējs paliek Lozannā.

Ķēniņa līgums ar klubu būtu beidzies pašreizējās sezonas beigās. Tagad izskatās, ka puses jau sakārtojušas nākotni un ir vienojušās par līgumu, ar kuru Ķēniņš Lozannā uzturēsies līdz 2026.gadam.

Latvietis ar Šveices licenci Lozannas klubā spēlē jau trīs sezonas. Ar septiņiem vārtiem un 26 rezultativitātes punktiem 41 spēlē šosezon viņš ir ceturtais rezultatīvākais komandas spēlētājs.

30 gadus vecais Ķēniņš pirms nokļūšanas "Lausanne" rindās divas sezonas spēlēja citā līgas klubā Cīrihes "Lions". "Lauvu" rindās latvietis spēlēja arī no 2011. līdz 2014.gadam, bet pa vidu viņš bija Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Vankūveras "Canucks" sistēmā, 38 spēlēs sakrājot 12 (4+8) rezultativitātes punktus.

Uz Šveici uzbrucējs devās jau 2007.gadā, līdz dalībai "Lions" cīnoties jauniešu sacensībās un pēc spēka otrajā Šveices līgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu