"Mavericks" treneris Kārlails par Porziņģi: Cepuri nost (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Dalasas "Mavericks" spēlētāju Kristapu Porziņģi pēc uzvaras pār Oklahomasitijas "Thunder" paslavēja komandas galvenais treneris Riks Kārlails. 

"Mavericks" basketbolisti ar rezultātu 127:106 pārliecinoši izbraukumā apspēlēja "Thunder" vienību. 

Liepājnieks izcēla, ka dažās spēles epizodēs komanda ļoti labi kustināja bumbu, savukārt citos brīžos šis spēles elements piekliboja. "Mums ir brīži, kad mēs to darām un kad nedarām. Dažreiz tā gadās. Puiši cenšas darīt visu iespējamo - gūt punktus un spēlēt uz komandu. Mēs vēlamies bumbu kustināt pēc iespējas vairāk," pēc spēles žurnālistiem atzina Porziņģis. "Dažreiz no lieliskas bumbas kustības iespējams tikt pie brīva metiena, bet nespēj to realizēt."

Kārlails neslēpa, ka nebija apmierināts ar vienības spēli otrajā puslaikā. "Pirmais puslaiks bija okei, bet otrais nebija labs."

Kārlails paslavēja "vienradža" sniegumu aizsardzībā.

"Porziņģis pēc spēles saņēma labāka aizsardzības spēlētāja jostu. Viņš nospēlēja lieliski aizsardzībā pret Mozesu Braunu, kuram iepriekšējajā spēlē pirmajā puslaikā bija 19 atlēkušās bumbas," atzinīgi Porziņģa sniegumu vērtēja komandas galvenais treneris. "KP veica arī lielisku darbu groza tuvumā. Uzbrukumā viņš darbojās lieliski – uzbrūkot no tālienes, raujoties uz grozu. Viņš arī šodien teicami kustināja bumbu, kas ir svarīga sastāvdaļa komandai. Cepuri nost - lielisks sniegums."

Latvietis par savu sniegumu teica tā: "Spēlēju savu spēli. Aktīvi iesāku, tiku pie metiena iespējām un spēju tās realizēt, un veiksmīgi iekļāvos komandas ritmā."

"Komandas sniegums bija apmierinošs, bet ir daudzi elementi, ko varam uzlabot."

Porziņģis laukumā pavadīja 27:26 minūtes, kuru laikā izcēlās ar gūtiem 20 punktiem (2p. 7/9, 3p. 2/6), savāca deviņas atlēkušās bumbas, veica piecas rezultatīvas piespēles, pārtvēra vienu bumbu, bloķēja divus metienus, divreiz pārkāpa noteikumus un spēli noslēdza ar +/- rādītāju +26. 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Mavericks" ar 24 uzvarām 45 mačos ieņem 7. vietu. 

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu