Kurucs palīdz komandai izcīnīt uzvaru Spānijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Artūrs Kurucs
Artūrs Kurucs Foto: www.baskonia.com

Latvijas basketbolists Artūrs Kurucs ceturtdien Spānijas augstākās līgas (ACB) spēlē laukumā guva septiņus punktus, viņa pārstāvētajai Vitorijas "TD Systems Baskonia" komandai svinot uzvaru izbraukumā.

Sansevastjanas "Gipuzkoa" savā laukumā piekāpās Kuruca pārstāvētajai "TD Systems Baskonia" ar 63:81 (9:29, 23:9, 9:14, 22:29).

Kurucs laukumā sabija 16 minūtes un 27 sekundes, grozā raidot divus no četriem tālmetieniem un vienu no diviem soda metieniem, izcīnot vienu atlēkušo bumbu, vienreiz pārķerot bumbu, trīsreiz pārkāpjot noteikumus, izprovocējot vienu noteikumu pārkāpumu pretiniekam un spēli pabeidzot ar efektivitātes koeficientu četri.

Uzvarētāju rindās 23 punkti un septiņas atlēkušās bumbas un piecas rezultatīvas piespēles Akillem Polonaram, bet zaudētājiem "double-double" - 14 punkti un 13 atlēkušās bumbas - Vinī Okuo.

Rolanda Šmita pārstāvētā "Barcelona" ar 30 uzvarām 34 spēlēs ACB līgā ieņem otro vietu, Artūra Kuruca pārstāvētā Vitorijas "TD Systems Baskonia" ar 23 panākumiem 33 spēlēs ir piektā, Artūra Žagara pārstāvētā Badalonas "Joventut" izcīnījusi 19 uzvaras 34 mačos un ir septītā.

Mārča Šteinberga pārstāvētā Grankanārijas "Herbalife" ar 16 uzvarām 34 dueļos ir astotā, Rinalda Mālmaņa pārstāvētā Mursijas UCAM ar 14 uzvarām 33 spēlēs ierindojas 12.vietā, kamēr Mārtiņa Laksas pārstāvētā Madrides "Movistar Estudiantes" ar deviņiem panākumiem 35 mačos ir 17.pozīcijā starp 19 klubiem.

Iepriekšējā sezonā par ACB čempioni tika kronēta Vitorijas "Baskonia", kas miniturnīra finālmačā pārspēja "Barcelona" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu