Publicēts Porziņģa pārstāvētās "Mavericks" komandas izslēgšanas spēļu grafiks

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis, Luka Dončičs un Džošs Ričardsons
Kristaps Porziņģis, Luka Dončičs un Džošs Ričardsons Foto: Reuters/ScanPix

Nacionālā basketbola asociācija (NBA) nākusi klajā ar izslēgšanas spēļu grafiku Kristapa Porziņģa pārstāvētajai Dalasas "Mavericks" vienībai.

"Mavericks" šo 72 spēļu regulāru sezonu noslēdza Rietumu konferences piektajā pozīcijā, kas nozīmē, ka viņu pretinieki izslēgšanas spēlēs ir ceturtā labākā vienība.

Tieši tāpat kā pagājušajā gadā, arī šogad "Mavericks" pretinieki izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā būs Losandželosas "Clippers" basketbolisti. Tiesa, pagājušajā sezonā Teksasas štata klubs regulāro sezonu noslēdza sestajā vietā, bet "Clippers" bija trešie.

Tagad zināms arī "Mavericks" - "Clippers" sērijas spēļu grafiks. Sērijas pirmie divi mači norisināsies Losandželosā. Pirmais no tiem notiks 22. maijā, plkst. 23.30 pēc Latvijas laika, bet otrais norisināsies 26. maija rītā plkst. 5.30 pēc Latvijas laika.

Nākamie divi mači paredzēti Dalasā - 28. un 30. maijā plkst. 4.30 pēc Latvijas laika.

Ja izslēgšanas spēļu sērijai būs nepieciešami tālākie mači, tad piektā spēle notiks Losandželosā, sestā - Dalasā, bet izšķirošais duelis nepieciešamības gadījumā "Mavericks" atkal būtu jāaizvada viesos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu