Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" plāno sapulcināt teju pilnas skatītāju tribīnes

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: EPA/Scanpix

Kristapa Porziņģa pārstāvētā "Mavericks" komanda nākamajā spēlē savā laukumā plāno sapulcināt teju pilnas skatītāju tribīnes, vēsta Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) klubs no Dalasas.

"Mavericks" uzvarēja abās izbraukuma spēlēs un patlaban "play-off" pirmās kārtas sērijā līdz četrām uzvarām atrodas 2-0 vadībā pret Losandželosas "Clippers" vienību.

Nākamā spēle paredzēta "Mavericks" laukumā plkst. 4.30 naktī uz sestdienu pēc Latvijas laika. Gaidāms, ka šo maču klātienē apmeklēs aptuveni 16 000 skatītāju.

Dalasas kluba mājas spēļu arēnas ietilpība ir aptuveni 19 200 skatītāju. Līdz ar to gaidāms, ka nākamajā mačā "Mavericks" pulcēs teju pilnas tribīnes.

16 tūkstoši skatītāju arēnā būs viens no lielākajiem apmeklētības rādītājiem NBA spēlēs, kopš pērn sākās Covid-19 pandēmija.

"Mavericks" un "Clippers" komandu pirmajos divos dueļos Losandželosā spēli klātienē vēroja nedaudz vairāk nekā 6000 skatītāju (pirmajā 6117 un otrajā spēlē 6885).

Porziņģis divās spēlēs pret "Clippers" vidēji guvis 17,0 punktus, izcīnījis 4,0 atlēkušās bumbas, pārtvēris 1,5 bumbas un bloķējis 1,5 metienus.

"Mavericks" līderis slovēnis Luka Dončičs guvis 35,0 punktus, bet otrais rezultatīvākais spēlētājs Dalasas vienībā ir Tims Hārdevejs juniors ar 24,5 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu