Mančestras "United" par 85 miljoniem eiro iegādājas Anglijas futbolistu Sančo

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Džeidons Sančo
Džeidons Sančo Foto: Reuters/ScanPix

Anglijas premjerlīgas klubs Mančestras "United" ir vienojies par līgumu parakstīšanu ar Anglijas izlases un Vācijas kluba Dortmundes "Borussia" malējo uzbrucēju Džeidonu Sančo, vēsta ziņu aģentūra PA.

Pēc tās rīcībā esošās informācijas klubs par futbolista pāriešanu ir vienojies, bet līguma detaļas vēl tiek saskaņotas.

"Borussia" apstiprinājusi, ka futbolista pārejas summa ir 85 miljoni eiro.

"United" jau vairākus mēnešus ir izrādījusi interesi par Sančo pāreju, kam Dortmundes klubs devis piekrišanu. Vēl atlicis vienoties par futbolista līguma nosacījumiem un pirms pievienošanās trenera Ūles Gunnara Sulšēra vadītajai komandai iziet medicīnisko apskati.

Mančestras pilsētas futbola akadēmijas produkts Sančo parakstīja līgumu ar Dortmundes vienību 2017.gada augustā.

Sančo 137 spēlēs visās sacensībās Vācijas klubā ir guvis 50 vārtus.

Pašreiz noritošajā Eiropas čempionāta finālturnīrā 21 gadu vecajam uzbrucējam spēlēt gan izdevies tikai vienreiz, laukumā dodoties uz maiņu.

Jau ziņots, ka ceturtdaļfinālā Anglija ar 2:0 pārspēja Vāciju.

Ar Sančo ierašanos klubs cer atdzīvināt uzbrukumu, kas "piekliboja" arī Eiropas līgas finālā maijā, kur pēcspēles sitienos nācās piekāpties Spānijas "Villarreal".

"United" pagājušajā sezonā samierinājās ar otro vietu Anglijas premjerlīgā, kas bija atkārtots labākais rezultāts līgā kopš čempionu titula 2012./2013.gada sezonā.

Ja Sančo, kurš Anglijas izlasē spēlējis 20 reizes un guvis trīs vārtus, pabeigs pāreju uz Mančestras klubu, viņš ar 85 miljonu eiro transfēru kļūs par otro dārgāko angļu futbolistu vēsturē.

2019.gadā "United" par Heriju Magvairu samaksāja Lesteras "City" 111 miljonus ASV dolāru (93,65 miljoni eiro), kas ir pasaules rekords aizsargiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu