Niniera ezera apkārtnē notiks Latvijā pirmais kanikrosa barjerkross

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: Juris Maurāns

Niniera ezera apkārtnē pie Cēsīm 8. augustā risināsies kanikrosa (skrējiens sasaistē ar suni) sacensības ar šķēršļiem "Karro barjerkross," informē organizatori. 

Ņemot vērā pandēmijas ietekmi, redzam, ka sabiedrības dzīves modelis ir mainījies, arvien vairāk ģimeņu iegādājas ģimenes locekli - suni, tāpēc aktīvas un sportiskas kustības svaigā gaisā kopā ar ģimeni, bērniem un ķepu mīluli ir jaunās vērtības, ko pieprasa sabiedrība. Tās ir svarīgas ikvienam mājdzīvnieka saimniekam - aktīva atpūta brīvā dabā, prieks, kopā būšana ar savu četrkājaino draugu, vēsta biedrība "Karro". 

Video iespējams noskatīties šeit.

Sacensības piemērotas ikvienam, gan lielam un mazam, jo atvērta īpašā pastaigu grupa, kurā galvenais nosacījums - četrkājainajam mīlulim jābūt vismaz 6 mēnešus vecam.

Pasākuma Facebook lapa šeit

Pieteikšanās sacensībām šeit.

Sacensību nolikums šeit

Sacensības ir reģistrētas LKSSF Latvijas nacionālas nozīmes sacensību kalendārā.

Biedrība "Karro" ir Latvijas Kamanu suņu sporta federācijas biedrs. 

"Karro" biedri ir aktīvi Latvijā organizēto kanikrosa, baikdžoringa un biatlona ar suni sacensību dalībnieki. Ilggadēji uzkrātā pieredze un godalgotās vietas sacensībās ir pamudinājums organizēt pirmo šāda līmeņa pasākumu Vidzemes izaicinošajā reljefā. Komandā ir apvienojušies pieredzējuši sacensību dalībnieki, finansisti, komunikācijas, digitālā mārketinga un grafiskā dizaina speciālisti, ražotāji, zīmolu vadītāji, taču svarīgākais - suņu entuziasti!

Barjerkross ir Latvijā vēl nebijis pasākums, tajā iekļauts kanikross (skriešana sasaistē ar suni) kombinācijā ar dažāda veida šķēršļiem, kas piemēroti visiem suņu izmēriem un vecumiem, kā arī pieveicami dažādu vecumu un līmeņu skrējējiem.

Sacensību dalībnieki ir suņu entuziasti, kam rūp mājdzīvnieku labturība, labklājība un tīra vide. Tie ir aktīvi dažādu paaudžu un izglītības līmeņu pārstāvji, kas atvērti jauniem piedzīvojumiem un ar prieku iesaistās interesantās aktivitātēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu