Rīgas "Dinamo" Čerepovecā noslēdz sezonas otro izbraukumu (1116)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Edijs Pālens/LETA

Sezonas otrā izbraukuma noslēdzošo maču šodien Čerepovecā aizvadīs Rīgas "Dinamo" hokejisti, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēlē tiksies ar vietējo "Severstaļ". Cīņa sāksies pl. 19.30.

Sergeja Zubova vadītā "Dinamo" komanda šī izbraukuma pirmajā mačā ar 1:3 piekāpās Maskavas "Spartak", bet nākamajā spēlē ar 1:4 atzina cita Krievijas galvaspilsētas kluba "Dinamo" pārākumu. 

Ar Rīgas "Dinamo" šajā izbraukumā savainojuma dēļ nav devies aizsargs Ernests Ošenieks. Kopā ar komandu ir aizsargs Kristaps Zīle, viņš gan traumas dēļ šajā sezonā vēl nav spēlējis.

"Severstaļ" iepriekšējā mačā savā laukumā ar 2:1 pieveica vienu no šis sezonas labākajām komandām Ufas "Salavat Julajev". 

"Dinamo" komandai "Severstaļ" pēdējos gados bijis neērts pretinieks. Pēdējo reizi Rīga abu vienību savstarpējos mačos uzvarēja 2019. gada novembrī. Kopumā KHL ietvaros "Dinamo" - "Severstaļ" tikušās 32 reizes, kurās 20 reizes pie panākuma tikusi Čerepoveca. 

"Severstaļ" rezultatīvākais spēlētājs ir Daniils Vovčenko, kurš guvis vienus vārtus un sešas reizes asistējis partneriem. 

Nākamās divas spēles "Dinamo" aizvadīs savā laukumā. Nākamajā pirmdienā jātiekas ar Jāņa Jaka pārstāvēto HK "Soči" un divas dienas vēlāk atkal ar "Severstaļ". 

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā "Dinamo" ar deviņās spēlēs iekrātiem sešiem punktiem ir priekšpēdējā, 11. pozīcijā, kamēr "Severstaļ" nopelnītie septiņi punkti astoņos mačos dod 10. vietu. 

Komentāri (1116)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu