Video Balceram divi punkti "Sharks" uzvarā pār Girgensona pārstāvēto "Sabres"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rūdolfs Balcers met pa "Sabres" vārtiem.
Rūdolfs Balcers met pa "Sabres" vārtiem. Foto: AFP / Scanpix

Rūdolfs Balcers trešdienas rītā pēc Latvijas laika izcēlās ar diviem rezultativitātes punktiem Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandas Sanhosē "Sharks" uzvarā pār Zemgus Girgensona pārstāvēto Bufalo "Sabres".

"Sharks" uzvarēja "Sabres" komandu ar rezultātu 5:3 (2:1, 1:1, 2:1).

Balcers uzvarētāju rindās uz ledus pavadīja 17 minūtes un 37 sekundes, kuru laikā divas reizes rezultatīvi piespēlēja čeham Tomāšam Hertlam (trešajos un piektajos komandas vārtos).

Vēl latvietis četrreiz meta pa vārtiem, izpildīja divus spēka paņēmienus un iekrāja +3 lietderības rādītāju, kas bija dalīti labākais Sanhosē vienībā.

Savukārt pretējā nometnē Girgensons šoreiz ar rezultativitāti neizcēlās, bet vienu reizi meta pa vārtiem un izpildīja divus spēka paņēmienus. Viņa lietderības koeficients šoreiz negatīvs -1.

"Sharks" komandā rezultatīvākais ar diviem vārtiem un vienu piespēli bija Hertls.

Balcers pārtrauca septiņu spēļu "sauso" sēriju, jo līdz šim viņš ar rezultativitāti bija izcēlies tikai sezonas pirmajā spēlē.

24 gadus vecais Balcers šosezon deviņās spēlēs guvis vienus vārtus, atdevis divas rezultatīvas piespēles un sakrājis neitrālu lietderības koeficientu.

Girgensons, kuram ir 27 gadi, šosezon deviņos mačos sakrājis sešus rezultativitātes punktus (3+3) un lietderības koeficientu +4.

Klusā okeāna divīzijā "Sharks" ieņem trešo vietu ar 12 punktiem, deviņās spēlēs izcīnītas sešas uzvaras.

"Sabres" ar 11 punktiem ierindojas trešajā pozīcijā Atlantijas divīzijā, deviņās spēlēs izcīnīti pieci panākumi.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu