Bertāns izlaiž desmito spēli pēc kārtas, taču atgriešanās brīdis tuvojas

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: AP/Scanpix

Dāvis Bertāns traumas dēļ pirmdien izlaida desmito spēli pēc kārtas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) čempionātā, taču Latvijas basketbolista atgriešanās laukumā varētu notikt jau drīzumā.

"Wizards" savā laukumā ar rezultātu 103:109 piekāpās Šarlotas "Hornets", kas uzvarēja sesto spēli pēdējo septiņu maču nogrieznī.

Bertāns kreisās potītes sastiepuma dēļ nav spēlējis kopš 1. novembra, izlaižot desmit spēles pēc kārtas.

Latvijas basketbolists pirmdien tika īslaicīgi nosūtīts uz fārmklubu un aizvadīja treniņu kopā ar NBA G līgas komandu "Capital City Go-Go".

"Wizards" galvenais treneris Vess Anselds juniors apstiprinājis, ka Bertāns dosies līdzi komandai gaidāmajā četru spēļu izbraukuma tūrē. Līdz ar to latvieša atgriešanās NBA laukumos ir gaidāma drīzumā.

Aizvadītajā spēlē Vašingtonas labā Montrezls Harels guva 24 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas, bet Bredlijs Bīls iemeta 18 punktus un veica deviņas rezultatīvas piespēles.

"Hornets" sastāvā pagājušās sezonas NBA labākais debitants Lamelo Bols guva 23 punktus, izcīnīja 13 atlēkušās bumbas un veica septiņas rezultatīvas piespēles.

Par mača varoni kļuva Terijs Rozjērs, kurš guva 32 punktus, trāpot astoņus no 11 tālmetieniem. Viņš bija precīzs no tālienes arī izšķirošā brīdī 13,7 sekundes pirms mača pamatlaika beigām.

Zīmīgi, ka Rozjērs iepriekšējās trīs spēlēs kopā bija trāpījis tikai divus no 16 tālmetieniem. Viņam kopumā šosezon trīspunktu metienu precizitāte ir sliktākā kopš NBA debijas sezonas pirms sešiem gadiem.

"Wizards" ar 11 uzvarām un sešiem zaudējumiem ieņem ceturto vietu Austrumu konferences kopvērtējumā, bet "Hornets" ar bilanci 11-8 atrodas vienu pozīciju zemāk.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu