Video Latvijas hokejistu duelis NHL: Girgensonam vārti, Bļugeram rezultatīva piespēle (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Latvijas uzbrucējs Zemgus Girgensons piektdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā guva vārtus, tomēr viņa pārstāvētā Bufalo "Sabres" izbraukumā piekāpās Teodora Bļugera Pitsburgas "Penguins".

"Sabres" ar rezultātu 2:3 (0:1, 1:1, 1:0, 0:1) pagarinājumā atzina "Penguins" pārākumu.

Girgensons guva vārtos otrajā trešdaļā, izcīnot ripu vārtu priekšā un raidot to vārtos, kas ļāva panākt 1:2. Latvijas uzbrucējs uz ledus kopā pavadīja 14 minūtes un 46 sekundes, no kurām 52 sekundes spēlēja vairākumā, bet minūti un 11 sekundes mazākumā. Laukumā pavadītajā laikā vienu reizi meta pa pretinieku vārtiem, izpildīja trīs spēka paņēmienus, zaudēja vienā iemetienā, kā arī sakrāja lietderības koeficientu +1.

Savukārt Bļugers asistēja "Penguins" otrajā vārtu guvumā, kurā ripu vārtos raidīja Broks Makgins. Latvietis laukumā bija 16 minūtes un septiņas sekundes, no kurām minūti un 54 sekundes spēlēja mazākumā, bet 11 sekundes vairākumā. Viņš arī vienu reizi kļūdījās, uzvarēja sešos no desmit iemetieniem un sakrāja neitrālu lietderības koeficientu.

Uzvaras vārtus pagarinājumā guva Džefs Kārters pēc Krisa Letanga piespēles, kurš aizvadītajā mačā asistēja divos vārtu guvumos.

Abi Latvijas hokejisti šosezon pagaidām ir guvuši sešus vārtus un atdevuši piecas rezultatīvas piespēles.

Austrumu konferencē "Penguins", kam šī bija sestā uzvara pēc kārtas, ar izcīnītiem 37 punktiem 29 spēlēs ierindojas septītajā vietā, bet "Sabres", kas tikusi pie 25 punktiem 30 mačos, ieņem 13.vietu.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu