Viens no Rīgas "Dinamo" visu laiku sliktākajiem vārtsargiem paraksta līgumu ar NHL klubu (6)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zeins Makintairs
Zeins Makintairs Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) komandā Rīgas "Dinamo" pērnajā sezonā blāvu sniegumu parādījušais amerikāņu vārtsargs Zeins Makintairs parakstījis divvirzienu līgumu ar Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubu Minesotas "Wild", vēsta vienība.

Līgums ar 29 gadus veco Makintairu parakstīts līdz šīs sezonas beigām.

Vārtuvīrs šo sezonu sāka Amerikas Hokeja līgas (AHL) komandā Tuksonas "Roadrunners", kas ir NHL vienības Arizonas "Coyotes" fārmklubs.

Šosezon amerikānis trijos AHL mačos vidēji savos vārtos ielaida 2,73 ripas un atvairīja 90,4% metienu.

Vārtsargs pagājušajā sezonā KHL čempionātā izgāja laukumā sešās spēlēs, vidēji mačā atvairot 79,6% pretinieku metienu un ielaižot 4,65 ripas savos vārtos.

Rīgas "Dinamo" decembrī ievietoja Makintairu atteikumu draftā, taču 48 stundu laikā neviena cita KHL komanda negribēja sastāvam piesaistīt vārtsargu, līdz ar to līgums ar hokejistu tika lauzts.

Makintairam tā bija pirmā sezona karjerā, kad viņš spēlēja ārpus Ziemeļamerikas. Profesionāla hokejista karjeras lielāko daļu viņš pavadījis AHL.

Makintairam ir arī neliela pieredze NHL. Viņš piedalījies astoņos mačos Bostonas "Bruins" komandas rindās, vidēji ielaidis 3,97 ripas un atvairījis 85,5% metienu.

Komentāri (6)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu