Video Porziņģis spēlē rezultatīvi un atkārto karjeras rekordu cīņā pie groza

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Kristaps Porziņģis naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika izcēlās ar "double-double" - guva 26 punktus un izcīnīja 18 atlēkušās bumbas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta mačā.

Vašingtonas "Wizards" izbraukumā ar rezultātu 103:118 piekāpās Atlantas "Hawks".

Porziņģis laukumā pavadīja 32 minūtes, realizēja 4 no 8 divpunktu metieniem, 4 no 8 tālmetieniem un 6 no 7 soda metieniem.

Latvijas basketbolista kontā arī četras rezultatīvas piespēles, divi bloķēti metieni, viena pārtverta bumba un trīs kļūdas.

Porziņģis trešo reizi NBA spēlētāja karjerā vienā spēlē izcīnīja 18 atlēkušās bumbas. Pa reizei viņam tas izdevās arī pērn un 2019. gadā.

"Wizards" rindās Porziņģis šajā mačā bija pārliecinošs līderis rezultativitātē. Pa 12 punktiem Vašingtonas labā guva Deniels Gefords un Korijs Kisperts.

"Hawks" sastāvā Trē Jangs guva 30 punktus un atdeva 11 rezultatīvas piespēles, 26 punkti un 10 izcīnītas atlēkušās bumbas Danilo Galinari kontā, 19 punktus pievienoja Klints Kapela, 18 iemeta Bogdans Bogdanovčs.

Mača sākumā "Wizards" ieguva +8 pārsvaru (14:6). Pirmajā puslaikā bija sīva cīņa, pārtraukumā Vašingtona devās ar -2 jeb 65:67.

Trešajā ceturtdaļā "Hawks" veica izrāvienu un ieguva padsmit punktu pārsvaru, ko "Wizards" turpinājumā vairs nespēja atspēlēt.

"Wizards" ar 35 uzvarām un 45 zaudējumiem ieņem 11. vietu Austrumu konferencē, bet "Hawks" ar bilanci 42-38 ierindojas 9. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu