Bertāns trāpa trīs tālmetienus, "Mavericks" izcīna šosezon 50. uzvaru

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: EPA/Scanpix

Dāvis Bertāns naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika palīdzēja Dalasas "Mavericks" komandai šosezon izcīnīt 50. uzvaru Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) regulārā čempionāta spēlēs.

"Mavericks" izbraukumā ar rezultātu 131:113 pārspēja Detroitas "Pistons", kas sezonas kopvērtējumā patlaban ieņem 28. vietu starp 30 komandām.

Bertāns nospēlēja 12 minūtes, kuru laikā viņš guva deviņus punktus (2p. 0/1, 3p. 3/5), izcīnīja divas atlēkušās bumbas un veica divas rezultatīvas piespēles.

Latvijas basketbolists ceturtās ceturtdaļas sākumā trāpīja divus tālmetienus pēc kārtas nepilnas minūtes laikā, palielinot Dalasas pārsvaru no +11 līdz +17.

Vēlāk ceturtajā ceturtdaļā Bertāns trāpīja arī savu trešo tālmetienu šajā mačā, tobrīd panākot viesu komandai vadību ar 110:98.

Uzvarētāju labā Luka Dončičs guva 26 punktus un veica 14 rezultatīvas piespēles, Džeilens Bransons pievienoja 24 punktus.

"Pistons" sastāvā Keids Kaninghems guva 25 punktus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles, Aizeja Stjuarts sakrāja 19 punktus un 14 atlēkušās bumbas.

"Mavericks" ar 50 uzvarām un 30 zaudējumiem ieņem ceturto vietu Rietumu konferencē, savukārt "Pistons" ar bilanci 23-57 ierindojas pirmspēdējā jeb 14. pozīcijā Austrumos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu