Ulanovs un Lekavičs pagarina līgumus ar Kauņas "Žalgiris"

CopyDraugiem X Whatsapp
Edgars Ulanovs (no labās)
Edgars Ulanovs (no labās) Foto: EPA/Scanpix

Lietuvas basketbolisti Edgars Ulanovs un Luks Lekavičs pagarinājuši līgumus ar Jāņa Strēlnieka pārstāvēto Kauņas "Žalgiris" komandu, vēstīts kluba mājaslapā.

30 gadus vecais Ulanovs līgumu parakstīja uz diviem gadiem. Uzbrucējs, kurš pagājušajā sezonā spēlēja Stambulas "Fenerbahce" komandā, šosezon atgriezās Lietuvas klubā un kļuva par vienu no komandas līderiem. Viņš šajā sezonā Eirolīgā aizvadīja 32 spēles, gūstot vidēji 8,2 punktus un 11,2 efektivitātes koeficienta punktus, kas ir otrais labākais rādītājs komandā.

Lietuvas čempionātā Ulanovs ir komanda efektīvākais spēlētājs 15,2 efektivitātes punktiem, kā arī otrais rezultatīvākais spēlētājs ar 11,1 vidēji gūtu punktu.

28 gadus vecais aizsargs Lekavičs parakstīja līgumu uz trim gadiem. Viņš šosezon bija "Žalgiris" rezultatīvākais spēlētājs Eirolīgā, 32 spēlēs gūstot vidēji 10,2 punktus, atdodot 4,2 rezultatīvas piespēles, kā arī iekrājot 10,9 efektivitātes koeficienta punktus.

Vietējā čempionātā Lekaviča statistika ir vēl labāka - vidēji 11 punkti spēlē, 4,5 rezultatīvas piespēles un efektivitātes koeficients 13,7.

Kauņas klubs Eirolīgas regulārajā sezonā pēc Krievijas klubu diskvalifikācijas finišēja pēdējā 15. vietā, 28 spēlēs izcīnot astoņas uzvaras. Arī ar Krievijas komandu dalību Kauņas basketbolisti bija pēdējie.

Lietuvas čempionātā "Žalgiris" ieņem otro vietu, 25 spēlēs izcīnot 23 uzvaras. Čempionāta līdervienībai Viļņas "Rytas" ir tāda pati bilance.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu