Gulbis ATP rangā zaudē 24 pozīcijas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Ernests Gulbis
Ernests Gulbis Foto: Fabian Meierhans

Latvijas vīriešu tenisa pirmā rakete Ernests Gulbis pirmdien publicētajā Tenisa profesionāļu asociācijas (ATP) rangā ir noslīdējis 24 vietas zemāk un ieņem 297.vietu.

Gulbis iepriekšējās divās nedēļās turnīros nespēlēja.

Latvijas otrā rakete Roberts Štrombahs pakāpies par trim pozīcijām (561.), astoņu vietu lejupslīdi piedzīvojis Kārlis Ozoliņš (dalīta 1203.), 284 vietu - Mārtiņš Podžus - (dalīta 1605.) un 22 vietu - Mārtiņš Rocēns (dalīta 1846.).

Par pasaules ranga līderi pēc uzvaras ASV atklātajā čempionātā kļuvis spānis Karloss Alkarass, kurš pakāpies par trim pozīcijām. Uz otro vietu, piedzīvojot piecu vietu augšupeju, pakāpies norvēģis Kaspers Rūds. Trešo vietu ir saglabājis Spānijas tenisists Rafaels Nadals, triju vietu kritumu piedzīvojis bijušais ranga līderis neitrālais sportists Daņiils Medvedevs un Vācijas tenisists Aleksandrs Zverevs, vienas vietas - grieķis Stefans Cicips un serbs Novaks Džokovičs. Vienu vietu augstāk nekā iepriekš ir brits Kemerons Norijs, divas - neitrālais sportists Andrejs Rubļovs, bet desmito vietu saglabājis polis Huberts Hurkačs.

Latvijas pirmais numurs dubultspēļu rangā Štrombahs noslīdējis zemāk par piecām vietām (729.), Ozoliņš zaudējis septiņas pozīcijas (856.). Miķelis Lībietis pēc pauzes profesionālajā tenisā ATP dubultspēļu rangā pakāpies par 634 vietām (dalīta 1388.), bet Rocēns noslīdējis deviņas vietas zemāk (1401.).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu