Video Jagodinskis: Vairāki spēlētāji uz Latvijas izlasi nebūtu jāaicina

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Vitālijs Jagodinskis
Vitālijs Jagodinskis Foto: Juris Aperāns/TVNET

RFS komandas aizsargs Vitālijs Jagodinskis uzskata, ka vairākiem futbolistiem nav vietas Daiņa Kazakeviča vadītajā Latvijas izlasē.

Viņš arī uzskata, ka Latvijas valstsvienība Kazakeviča vadībā nespēlē veiksmīgi, nav izveidots komandas rokraksts. 

Pie cita galvenā trenera Jagodinskis, visticamāk, tiktu izsaukts uz izlasi, bet Kazakevičs RFS futbolistu uz nacionālo komandu neaicina. Jagodinskis uzskata, ka viņu kandidātu lokā neiekļauj nevis sportisko principu, bet gan kāda cita iemesla, iespējams, rakstura īpašību dēļ.

"Kad mēs [ar Kazakeviču] runājām par izlasi, viņš man teica, ka es konkurēšu par vietu sastāvā kā ceturtais piektais aizsargs. Es teicu: "paldies, man ir 28 gadi. Konkurēt par ceturtā piektā aizsarga vietu... piecreiz dienā ēst un sēdēt uz soliņa - es nevēlos." Redzu sev mazliet citu lomu un esmu pārliecināts, ka mans līmenis to ļauj. Teicu, ka nedošos uz izlasi un mani vari neizsaukt," sarunā ar rus.tvnet.lv pastāstīja Jagodinskis. 

Centra aizsargs norādīja, ka būtu gatavs savas kvalitātes apliecināt izlases treniņnometnē, bet tikai tādā gadījumā, ja konkurences apstākļi visiem būtu vienlīdzīgi. 

Video: Intervija ar Vitāliju Jagodinski krievu valodā

"Viņš man nedeva pat iespēju pacīnīties par vietu sastāvā. Jau bija izrēķinājis, kas spēlēs, ar ko spēlēs. Tas ir viņa skatījums, bet tad ir jābūt gatavam rēķināties ar to, ka spēlētājs var atteikties no šīs lomas," pauda Jagodinskis, kurš izlasē aizvadījis 31 maču. 

Jagodinskis atklāja, ka nekad dzīvē vairs nespēlēs Gruzijas speciālista Tamaza Pertijas vadībā. 

Tāpat Jagodinskis izteicās, ka uz izlasi tiek izsaukti trenerim ērti futbolisti. Andrejs Cigaņiks, Dāvis Ikaunieks ir futbolisti, kuri šobrīd nebūtu jāizsauc uz valstsvienību, jo ir bez regulārās spēļu prakses klubos, bet izlasē spēlē... Pret pašiem futbolistiem viņam pretenziju nav, bet starta sastāva izvēle liek uzdot jautājumus. 

Vieta izlasē būtu jādod Artūram Karašauskam, Denisam Rakelam un Vjačeslavam Isajevam, uzskata Jagodinskis, bet Kazakevičs viņu uz nacionālo komandu neaicina.

Jagodinskis arī neslēpa, ka Kazakeviča vadībā izlasē nespēlēs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu