Video Ar Merzļikina pūliņiem nepietiek – "Blue Jackets" nenosargā vadību un zaudē pagarinājumā

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins
Latvijas hokeja vārtsargs Elvis Merzļikins Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins trešdien atvairīja 31 metienu Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē, kurā Kolumbusas "Blue Jackets" komanda piedzīvoja zaudējumu.

"Blue Jackets" viesos ar rezultātu 3:4 (1:1, 1:0, 1:2, 0:1) papildlaikā zaudēja Ņūdžersijas "Devils" komandai, piedzīvojot trešo zaudējumu pēc kārtas.

Merzļikins tika galā ar 31 no 35 pretinieku metieniem, atvairot 88,6% raidījumu.

"Blue Jackets" spēles gaitā bija vadībā ar 1:0, 2:1 un 3:2, taču vadību viesiem neizdevās nosargāt.

Minūti un 25 sekundes pirms mača pamatlaika beigām "Devils" panāca neizšķirtu 3:3, kad ar precīzu metienu atzīmējās Lūks Hjūzs.

Uzvaras vārtus mača pagarinājumā guva Timo Meiers, savukārt ar precīzu metienu un divām rezultatīvām piespēlēm šajā mačā atzīmējās Dosons Mersers.

Kolumbusas labā vārtus guva Džastins Denforts, Džeiks Bīns un Jegors Činahovs.

"Blue Jackets" ar 29 punktiem 36 spēlēs ieņem pirmspēdējo jeb 15. vietu Austrumu konferencē.

"Devils" ar 38 punktiem 33 mačos ierindojas 10. pozīcijā Austrumos.

Citā spēlē zaudējumu savā laukumā bez savainotā Latvijas uzbrucēja Zemgus Girgensona piedzīvoja Bufalo "Sabres" vienība, kas mājās ar 1:4 (0:2, 0:2, 1:0) atzina Bostonas "Bruins" pārākumu.

Mājinieku vienīgos vārtus guva Ēriks Džonsons, bet "Bruins" sastāvā divi precīzi metieni padevās Čārlijam Koilam, bet pa vienam - Meisonam Lorejam un Morganam Gīkī.

"Sabres" ar 32 punktiem 36 spēlēs Austrumu konferencē atrodas 14.pozīcijā, bet Bostonas vienība, kas pārtrauca četru zaudējumu sēriju, ar 46 punktiem 33 mačos ir otrajā pozīcijā.

"Blue Jackets" nākamo spēli aizvadīs piektdien savā laukumā pret Toronto "Maple Leafs", bet dienu vēlāk viesosies pie "Sabres".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu