Levinska un Šmits atzīti par Latvijas gada labākajiem volejbolistiem

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Foto: LETA

Marta Levinska un Kristaps Šmits sestdien svinīgajā ceremonijā tika atzīti par 2023.gada Latvijas labākajiem volejbolistiem.

Levinskai konkurenci uz 2023.gada Latvijas labākās volejbolistes balvu sastādīja Anija Jurdža, kamēr uz gada volejbolista titulu pretendēja arī Renārs Pauls Jansons un Edvīns Skrūders.

"Gada balvas volejbolā 2023" svinīgajā ceremonijā tika pasniegtas arī balvas Latvijas gada komandai, par kuru cīnījās "Ezerzeme"/DU, RTU/"Robežsardze"/"Jūrmala" Latvijas vīriešu izlase, Latvijas U-22 sieviešu izlase un RVS/LU.

Par gada pludmales komandu varēja kļūt Tīna Graudiņa/Anastasija Samoilova, Kristiāns Fokerots/Olivers Bulgačs, Aleksandrs Samoilovs/Jānis Šmēdiņš un Līva Ēbere/Deniela Konstantinova.

Uz gada "uzlecošās zvaigznes" titulu pretendēja volejbolisti Armands Rokjāns un Karmena Struka, pludmales volejbolisti Līva Ēbere un Toms Liepa.

No 15. līdz 25.decembrim ikviens varēja balsot par 2023.gada labāko volejbolistu un volejbolisti, gada komandu volejbolā un gada pludmales volejbola komandu, kā arī uzlecošo zvaigzni.

Gada titula ieguvēji tika noteikti, ņemot vērā līdzjutēju balsojumu (40%), sporta žurnālistu viedokli (30%) un Latvijas volejbola federācijas valdes viedokli (30%).

Gada treneri pludmales un klasiskajā volejbolā, gada tiesnesi pludmales un klasiskajā volejbolā, gada sēdvolejbolistu, gada sporta skolu noteica Latvijas volejbola federācijas komisijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu