Video Bertāns gūst punktus pēc teju mēnesi ilga pārtraukuma

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns
Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns Foto: Reuters/ScanPix

Latvijas basketbolists Dāvis Bertāns trešdien Nacionālajā basketbola asociācijā (NBA) piecās nospēlētajās minūtēs realizēja vienu tālmetienu, viņa pārstāvētajai Oklahomasitijas "Thunder" svinot ceturto uzvaru pēc kārtas.

"Thunder" viesos ar rezultātu 140:114 (35:28, 28:24, 37:24, 40:38) pārspēja latvieša savulaik pārstāvēto Sanantonio "Spurs".

Bertānam tika atvēlētas piecas minūtes un divas sekundes, no tām teju viss spēles laiks mačs nogalē. Rūjienietis realizēja savu vienīgo tālmetienu, atdeva vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra vienu bumbu un iekrāja negatīvu +/- rādītāju (-4).

Latvijas basketbolists iepriekšējā mačā tika laukumā pirmo reizi pēc astoņu spēļu sērijas, kurā viņš tika atstāts rezervē. Šoreiz latvietim izdevās gūt pirmos punktus pēc teju mēnesi ilga pārtraukuma.

Iepriekšējo reizi NBA mačā Bertāns punktus guva 28. decembrī, trāpot vienu tālmetienu spēlē pret Ņujorkas "Knicks". 

Viesiem Šejs Gildžess-Aleksandrs izcēlās ar 32 punktiem, desmit rezultatīvām piespēlēm un sešām atlēkušajām bumbām, rezervists Ārons Viginss guva 22 punktus, bet Čets Holmgres pievienoja 17 punktus, deviņas atlēkušās bumbas un trīs bloķētus metienus.

"Spurs" komandā pērnā gada drafta pirmajam numuram Viktoram Vembanjamam bija 24 punkti, 12 bumbas zem groziem un četri bloķēti metieni, bet Devins Vasels guva 21 punktu un atdeva septiņas rezultatīvas piespēles.

Patlaban 31 gadu vecais Bertāns šosezon 13 mačos vidēji nospēlējis 6,6 minūtes un guvis 3,2 punktus (2p. 0/2, 3p. 9/23, soda metieni 14/15).

"Thunder" ar 31 uzvaru 44 spēlēs ir Rietumu konferences līdere, turpretī "Spurs" ar bilanci 8-36 ir pēdējā, 15.pozīcijā šajā konferencē.

Oklahomasitijas basketbolisti nākamajā spēlē piektdien viesosies pie Ņūorleānas "Pelicans".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu