Bļugera un Šilova pārstāvētā "Canucks" nenotur trīs vārtu pārsvaru pret "Avalanche"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL spēlētāji Teodors Bļugers un Keisijs Desmits
NHL spēlētāji Teodors Bļugers un Keisijs Desmits Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera un vārtsarga Artūra Šilova pārstāvētā Vankūveras "Canucks" vienība trešdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) spēlē nespēja noturēt trīs vārtu pārsvaru un piekāpās Kolorādo "Avalanche" komandai.

Vankūveras vienība savā laukumā zaudēja papildlaikā ar 3:4 (2:0, 1:1, 0:2, 0:1), pārtrūkstot četru uzvaru sērijai.

Jau spēles 24.sekundē Džonatans Teners Millers izvirzīja mājiniekus vadībā, bet trešajā minūtē Iļja Mihejevs panāca 2:0 par labu "Canucks". Otrā perioda piektajā minūtē Ņikita Zadorovs guva trešos vārtus Vankūveras kluba labā, bet trīs sekundes pirms pārtraukuma Miko Rantanens vienus vārtus viesiem atguva.

Trešajā periodā "Avalanche" bija liels pārsvars, metienos vārtu rāmī pārspējot mājiniekus ar 17:3, ko izdevās pārvērst arī rezultātā - līdz minimumam "Canucks" pārsvaru ceturtajā minūtē samazināja līgas rezultatīvākais spēlētājs Neitans Makinons, bet devītajā minūtē 3:3 panāca Ross Koltons.

Uzvaras vārtus Denveras vienības labā papildlaika 30.sekundē vairākumā guva Valērijs Ņičuškins, kuram asistēja Makinons un Keils Makars.

Bļugers šajā cīņā uz ledus bija 13 minūtes un 48 sekundes, no kurām trīs minūtes spēlēja mazākumā. Latviešu uzbrucējs divreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, uzvarēja divos no četriem iemetieniem un spēli noslēdza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Šilovs palika uz rezervistu soliņā bet "Canucks" vārtos stājās Keisijs Desmits, kurš atvairīja 30 no 34 metieniem jeb 88,2%.

Šosezon Bļugers 53 mačos guvis piecus vārtus, atdevis 19 rezultatīvas piespēles un ticis pie pozitīva lietderības koeficienta +7, savukārt Šilovs NHL šosezon vēl nav spēlējis.

"Canucks" ar 92 punktiem 67 mačos saglabā Rietumu konferences līderu godu, kamēr "Avalanche" ar 89 punktiem pakāpās uz otro vietu.

Nākamo maču Vankūveras vienība aizvadīs sestdien savā laukumā pret Vašingtonas "Capitals", kura ar 69 punktiem 64 spēlēs atrodas 10.pozīcijā Austrumu konferencē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu