Video Bļugera un Šilova pārstāvētā "Canucks" piekāpjas Ovečkinam un "Capitals"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL spēlētāji Teodors Bļugers un Keisijs Desmits
NHL spēlētāji Teodors Bļugers un Keisijs Desmits Foto: Reuters/Scanpix

Latvijas uzbrucēja Teodora Bļugera pārstāvētā Vankūveras "Canucks" komanda ar vārtsargu Artūru Šilovu rezervē sestdien piedzīvoja zaudējumu Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlē.

"Canucks" savā laukumā ar rezultātu 1:2 (1:0, 0:2, 0:0) piekāpās Vašingtonas "Capitals" hokejistiem.

Spēles 71.sekundē Broks Besers vārtu priekšā mainīja ripas lidojuma virzienu un panāca 1:0, gūstot vārtus, kas vēlāk izrādījās vienīgi "Canucks" komandai šajā vakarā. Otrā perioda septītajā minūtē Toms Vilsons raidīja ripu tukšā vārtu stūrī, bet 113 sekundes vēlāk haosu pie "Canucks" vārtiem izmantoja Aleksandrs Ovečkins.

Keisijs Desmits "Canucks" vārtos atvairīja 22 no 24 metieniem, bet otrā laukuma galā Čārlijs Lindgrēns tika galā ar 21 no 22 raidījumiem.

Bļugers šajā duelī uz ledus bija 11 minūtes un 54 sekundes, vienreiz meta pa vārtiem, pielietoja divus spēka paņēmienus, bloķēja vienu metienu, uzvarēja divos no pieciem iemetieniem un bija laukumā pirmajos ielaistajos vārtos, tādējādi tiekot pie negatīva lietderības koeficienta -1.

"Canucks" ar 92 punktiem 68 spēlēs saglabā pirmo vietu Rietumu konferencē, savukārt "Capitals" ar 73 punktiem 66 cīņās ir devītā Austrumos.

Citā spēlē rezervē palika arī vārtsargs Elvis Merzļikins, turpretī viņa pārstāvētā komanda svinēja uzvaru, Kolumbusas "Blue Jackets" mājās ar 4:2 (1:0, 2:1, 1:1) pārspējot Sanhosē "Sharks".

Uzvarētājiem Aleksanders Nīlanders guva divus vārtus un atdeva vienu rezultatīvu piespēli, tāpat pie trīs punktiem tiekot arī Džonijam Gudro - viņam viens precīzs metiens un divas piespēles. Daņiils Tarasovs "Blue Jackets" vārtos atvairīja 39 metienus.

Abas komandas savās konferencēs ir pēdējās - Austrumu konferences pastarīte "Blue Jackets" 67 spēlēs iekrājusi 57 punktus, bet Rietumu konferences lejasgalā esošā "Sharks" 66 mačos tikusi pie 39 punktiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu