Ostapenko pretiniece Maiami "WTA 1000" otrajā kārtā būs vāciete Zīgemunda

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Vācijas tenisiste Laura Zīgemunda.
Vācijas tenisiste Laura Zīgemunda. Foto: WILLIAM WEST/AFP

Latvijas tenisiste Aļona Ostapenko Maiami "WTA 1000" turnīra vienspēļu sacensību otrajā kārtā spēkosies ar kvalifikāciju pārvarējušo vācieti Lauru Zīgemundu.

Ostapenko WTA rangā ieņem desmito vietu un izsēta turnīrā ar devīto numuru, kamēr Zīgemunda ierindojas 90.pozīcijā. Abas tenisistes iepriekš kortā nav tikušās.

Zīgemunda kvalifikācijas izšķirošajā kārtā ar 6-0, 6-2 uzvarēja Latvijas tenisa otro raketi Darju Semeņistaju (WTA 109.), bet pamatturnīra pirmajā kārtā otrdien ar 4-6, 6-2, 6-2 pārspēja serbieti Aleksandru Kruniču (WTA 626.).

36 gadus vecā vāciete karjeras laikā ir izcīnījusi divus WTA raudzes vienspēļu turnīru uzvarētājas titulus un 14 reizes triumfējusi WTA dubultspēļu turnīros. Pasaules rangā Zīgemunda savulaik ir ieņēmusi 27.pozīciju.

Savukārt Ostapenko šosezon paguvusi izcīnīt jau divus titulus, uzvarot "WTA 500" sērijas turnīros Adelaidē un Lincā, un iekrājusi uzvarēto un zaudēto spēļu bilanci 16-5.

Pērn Maiami turnīrā Ostapenko sasniedza ceturto kārtu, kamēr vāciete pēc pārvarētas kvalifikācijas pamatturnīrā zaudēja otrajā kārtā.

Jau ziņots, ka Semeņistaja Maiami "WTA 1000" kvalifikācijā pirmajā kārtā 7-6 (7:1), 6-2 pārspēja Austrālijas tenisisti Arinu Rodionovu (WTA 104.), bet izšķirošajā kārtā atzina Zīgemundas pārākumu, nopelnot 20 WTA ranga punktus.

Turnīrs Maiami norisinās cietā seguma kortos.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu