Video "Rangers" izcīna 100. punktu un pirmā kvalificējas NHL "play-off"

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
NHL komandas Ņujorkas "Rangers" spēlētāji Aleksis Lafrenjērs un Artemijs Panarins
NHL komandas Ņujorkas "Rangers" spēlētāji Aleksis Lafrenjērs un Artemijs Panarins Foto: Reuters/Scanpix

Ņujorkas "Rangers" komanda otrdien kā pirmā nodrošināja vietu šīs sezonas Nacionālās hokeja līgas (NHL) Stenlija kausa izcīņā.

Ņujorkieši savā laukumā ar rezultātu 6:5 (0:0, 1:2, 4:3, 1:0) papildlaikā pārspēja Filadelfijas "Flyers".

"Rangers" vietu izslēgšanas turnīrā nodrošināja uzreiz pēc pamatlaika, jo citā spēlē Detroitas "Red Wings" papildlaikā ar 3:4 (0:0, 2:1, 1:2, 0:1) zaudēja Vašingtonas "Capitals".

"Rangers" - "Flyers" mačā abas komandas trešajā periodā guva kopā septiņus vārtus un arī papildlaikā nebija ilgi jāgaida līdz vārtiem, jo jau 36.sekundē precīzu plaukstas metienu izpildīja Edams Fokss.

Ņujorkiešiem Aleksis Lafrenjērs guva divus vārtus, bet Vensānam Tročekam bija vārti un divas rezultatīvas piespēles.

"Rangers" šajā spēlē nopelnīja 100 gūtos punktus šajā sezonā, zīmīgu robežu sasniedza arī galvenais treneris Pīters Laviolets, kurš izcīnīja 800.uzvaru karjerā.

Uzvarētāju rindās ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Artemijs Panarins, kurš pirmo reizi NHL spēlētāja karjerā sasniedzis 100 punktu robežu. Viņa kontā šosezon ir 43 vārti un 59 piespēles (102 punkti).

Savukārt Nešvilas "Predators" 18 mačos pēc kārtas tikusi pie punktiem, otrdien mājās ar 5:4 (0:3, 1:1, 3:0, 1:0) pagarinājumā pārspējot Stenlija kausa glabātāju Vegasas "Golden Knights". Uzvaras vārtus papildlaika 40.sekundē guva Romāns Jozi.

Citā spēlē Kolorādo "Avalanche" pārtrūka deviņu uzvaru sērija, jo viesos ar rezultātu 1:2 (1:2, 0:0, 0:0) tika piedzīvots zaudējums Monreālas "Canadiens" komandai.

Turpretī savu panākumu sēriju turpināja Dalasas "Stars", kas izbraukumā ar rezultātu 6:3 (2:0, 3:3, 1:0) bija pārāka pār Sanhosē "Sharks" un svinēja piekto uzvaru pēc kārtas. Vaiets Džonstons šajā spēlē izcēlās ar trīs punktiem - viņam vieni gūti vārti un divas rezultatīvas piespēles.

Astoņu zaudējumu neveiksmju joslu pārtrauca Sietlas "Kraken", kas mājās pārspēja Anaheimas "Ducks" ar rezultātu 4:0 (2:0, 2:0, 0:0). Mājinieku vārtsargam Džojam Dakordam "sausajai" uzvarai pietika ar 19 atvairītiem metieniem, bet pa vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm bija Metijam Benīrsam un Ēli Tolvanenam.

Līdz 18.aprīlim, kad noslēgsies pamatturnīrs, kļūs zināmas pārējās Stenlija kausa dalībnieces.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu