Noskaties RFS futbolistiem graujoša uzvara virslīgas mačā

CopyDraugiem X Whatsapp
Elvis Stuglis
Elvis Stuglis Foto: Sanita Ieva Sparāne

Pagājušās sezonas čempione RFS piektdien Tonybet" Latvijas futbola virslīgas sestās kārtas mačā izcīnīja pārliecinošu uzvaru.

RFS mājās ar rezultātu 5:0 (3:0) sagrāva "Tukums 2000"/"Telms".

Rīgas komanda devītajā minūtē RFS vadībā izvirzīja Mikaze Nagasava, kamēr nepilnas 11 minūtes vēlāk pārsvaru dubultoja Elvis Stuglis. Tuvojoties pirmā puslaika izskaņai, trešos laukuma saimnieku vārtus guva Sedriks Kuadio.

Arī otrā puslaika ievadā mājinieki nevilcinājās ar pārsvara palielināšanu, kad 48. minūtē 4:0 panāca Ismaels Diomandē, bet 85. minūtē viesu vārtsargam piekto reizi kapitulēt lika Mārtiņš Ķigurs.

Sestdien "Grobiņa"/LFS savā laukumā tiksies ar "Metta" un "Jelgava" - ar "Audu", bet svētdien "Valmiera" uzņems "Liepāju".

Turnīra tabulā 15 punkti sešos mačos ir "Riga", 13 punktus izcīnījusi RFS, "Daugavpilij" ir 11 punkti, desmit punktus piecās spēlēs iekrājusi "Valmiera", "Tukums 2000"/"Telms" pie desmit punktiem tika sešās cīņās, septiņi punkti ir "Metta", "Audai" ir četri punkti, "Liepāja" iekrājusi trīs punktus, pie diviem punktiem tikusi "Grobiņa"/LFS, bet viens punkts ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9. novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu