Video "Riga" pirmajā puslaikā gūst četrus vārtus un sagrauj "Grobiņu"/LFS

LETA
Foto: Ekrānuzņēmums no video

"Riga" sestdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 19.kārtas noslēgumā, gūstot četrus vārtus jau pirmajā puslaikā, izcīnīja graujošu uzvaru. "Riga" izbraukumā ar 6:0 (4:0) apspēlēja debitanti "Grobiņu"/LFS.

Rīdziniekiem vajadzēja nedaudz vairāk kā minūti, lai izvirzītos vadībā, kad pēc Miloša Jojiča piespēles mājinieku vārtos bumbu nogādāja Marko Regža.

Mača 28.minūtē pirmo vārtu autors izcēlās ar vēl vienu precīzu sitienu, dubultojot pārsvaru, bet piecas minūtes vēlāk 3:0 panāca Kemelo Ngenā. Tuvojoties pirmā puslaika izskaņai ceturto reizi mājinieku vārtsargam kapitulēt lika Brians Orosko.

Otrajā puslaikā pēc spēlētām sešām minūtēm rīdzinieku labā 5:0 panāca Usejnu Njangs.

67.minūtē "Grobiņa"/LFS bija iespēja gūt pirmos vārtus mačā, taču Andra Krušatina izpildītais 11 metru soda sitien nebija precīzs. Savukārt 73.minūtē sestos "Riga" vārtus guva Luiss Iberiko, nokārtojot viesu pārliecinošāko uzvaru šosezon.

Iepriekšējos divos apļos "Riga" uzvarēja ar 1:0 un 2:0, divus no šiem trīs vārtiem gūstot Marko Regžam, kurš šosezon izcēlies 12 reizes. Piektdien viņu virslīgas labāko vārtu guvēju sarakstā apsteidza "Audas" uzbrucējs Režinaldu Ramirišs.

Sakrāto brīdinājumu dēļ galvaspilsētas komandai nevarēja palīdzēt centra aizsargs Antonijs Černomordijs.

Pirms tam Ceturtdien virslīgas trešā apļa ievadā "Tukums 2000"/"Telms" mājās ar 2:1 pārspēja "Liepāju", bet "Valmiera" savā laukumā ar 3:0 apspēlēja "Metta" futbolistus. Piektdien RFS viesos ar 3:1 pārspēja "Audu" un "Daugavpils" mājās ar rezultātu 3:0 uzvarēja "Jelgavu".

Līdere ar 47 punktiem 19 spēlēs ir RFS, 42 punkti ir "Riga" komandai, bet tikpat punktus guvusi "Valmiera", 31 punkts ir "Daugavpilij", 25 punkti - "Audai" un 21 punkts - "Tukums 2000"/"Telms" komandai. 16 punktus ir sakrājusi "Metta" un "Grobiņa"/LFS, 15 punkti ir "Liepājai", bet 12 punkti - "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu