Porziņģim Ņujorkā varētu pievienoties «Spurs» zvaigzne Lenards

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Dāvja Bertāna pārstāvētās Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komandas Sanantonio «Spurs» līderis Kavai Lenards savu karjeru varētu turpināt Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas «Knicks» sastāvā, vēsta ietekmīgais Ziemeļamerikas sporta medijs ESPN.

Savainojuma dēļ Lenards šosezon spēlēja maz, turklāt viņam esot konflikts ar «Spurs» kluba vadību, ar kuru spēlētājs nevēloties kontaktēties. Traumu viņš dziedēja tieši Ņujorkā, kur «Knicks» rindās varētu turpināt savu karjeru.

«Spurs» kreklā viņš savu pēdējo maču jau, visticamāk, ir aizvadījis. Talantīgā basketbolista intereses spēcīgi aizstāv viņa aģenti.

Lenarda un «Knicks» vārdi tika locīti vēl šajā sezonā neilgi pirms maiņu darījumu beigām. Toreiz gan pāreja nenotika. Līgumsaistības ar «Spurs» Lenardam ir spēkā līdz aiznākamās sezonas beigām.

Par 26 gadus veco basketbolistu interesi izrāda arī Filadelfijas «76ers» un Losandželosas «Lakers». Viņa pārstāvji vēlas Lenardu izvest krietni plašākos tirgos.

Lenards šajā sezonā piedalījās vien deviņās spēlēs, kurās vidēji guva 16,2 punktus un savāca 4,7 atlēkušās bumbas zem groziem.

Lenards ir 2014. gada NBA finālsērijas vērtīgākais spēlētājs un divkārtējs līgas labākais aizsardzības spēlētājs.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu