«Thunder» vēlas atbrīvoties no Porziņģa mentora Entonija

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Oklahomasitijas «Thunder» vēlas atbrīvoties no Karmelo Entonija, kurš bija Kristapa Porziņģa mentors latvieša debijas sezonā pasaules spēcīgākajā basketbola līgā.

Šādu informāciju izplatījis «Sporting News» basketbola apskatnieks Šons Devenijs.

«Thunder» labprāt aizmainītu Entoniju uz citu komandu un saņemtu vietā citu vieglās pozīcijas uzbrucēju. Tiesa, to nebūs viegli izdarīt, jo Entonijam ir spēkā līgums arī uz nākamo sezonu, turklāt tajā jāmaksā 27,9 miljoni ASV dolāru.

Entonijs aizvadīja vienu no savas karjeras neizteiksmīgākajām sezonām. Vairākos statistikas rādītājos (rezultatīvas piespēles un pārtvertas bumbas) viņš uzrādīja savas karjeras zemākos rādītājus.

Izslēgšanas spēļu turnīrā 33 gadus vecais Entonijs sešās spēlēs guva vidēji 11,8 punktus, izcīnīja 5,7 bumbas un izpildīja 0,3 rezultatīvas piespēles. Viņš demonstrēja bālu sniegumu un izpelnījās Ziemeļamerikas basketbola ekspertu kritiku.

Pagājušajā sezonā Entonijs kopā ar Kristapu Porziņģi spēlēja Ņujorkas «Knicks» rindās, bet starpsezonā pievienojās Raselam Vestbrukam un Polam Džordžam «Thunder» komandā.

Savas karjeras labākos gadus Entonijs aizvadīja Denveras «Nuggets».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu