Znaroks uz Phjončhanu vedīs Krievijas komandu ar piecām maiņām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Krievijas hokeja izlases galvenais treneris Oļegs Znaroks atklājis, ka uz 2018. gada olimpiskajām spēlēm Phjončhanā vedīs 25 spēlētājus jeb piecas maiņas, vēsta «Sport-Express».

Krievijas hokejisti Phjončhanā Starptautiskās Olimpiskās komitejas (SOK) diskvalifikācijas dēļ startēs zem neitrāla karoga.

Ar sastāva nosaukšanu Znaroks nesteigsies. Kas dosies uz Phjončhanu, viņš plāno nosaukt 25. janvārī. Tomēr tagad Krievijas izlases vadītājs atklājis, ka sastāvā iekļaus 25 hokejistus, jo pastāv iespēja, ka spēlētāji var iedzīvoties savainojumos.

«Mums ir komanda, nevienu neizslēdzu un ne par vienu spēlētāju neko sliktu neesmu teicis,» teica Znaroks. «Skaitļi mainās, mums 25. janvārī jānosauc 25 spēlētāju saraksts.»

Svētdien Znaroka un Harija Vītoliņa trenētā izlase ar 3:0 uzvarēja Somiju, triumfējot savā laukumā Maskavā aizvadītajā šīs sezonas otrajā Eirotūres posmā.

«Uz Koreju dosies piecas maiņas, jo jāņem vērā arī savainojumi,» norādīja Znaroks.

Tieši Krievijas hokejisti tiek uzskatīti par olimpiskā hokeja turnīra galvenajiem favorītiem, jo sacensībās nepiedalīsies Nacionālās hokeja līgas (NHL) pārstāvji.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu