Gilīss arī nākamajā sezonā spēlēs Rīgas «Dinamo» komandā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo» panācis jaunu vienošanos ar kanādiešu uzbrucēju Koltonu Gilīsu, kas rīdzinieku rindās spēlēs arī nākamajā sezonā, vēsta vienības mājas lapa.

Iepriekšējā sezonā, kas 28 gadus vecajam Gīlīsam bija pirmā KHL čempionātā, viņš 43 spēlēs izcēlās ar astoņiem vārtu guvumiem un sešām rezultatīvām piespēlēm, bet lietderības koeficients bija -7. Tāpat Kanādas hokejists nopelnīja 71 soda minūti. Vidēji laukumā pavadīja 16 minūtes un 28 sekundes.

Gilīss (augums 193 cm, svars 95 kg) 2007. gada NHL jauno spēlētāju draftā tika izvēlēts 1. kārtā ar kopējo 16. numuru un savas karjeras laikā ir aizvadījis 154 spēles Nacionālajā hokeja līgā (NHL), 282 spēles Amerikas hokeja līgā (AHL), kā arī vienu sezonu aizvadīja Slovākijas čempionāta klubā Banskas Bistricas «05 iClinic».

Viņš ir trešais leģionārs, ar kuru «Dinamo» panākusi vienošanos. Pirms tam komanda vēstīja par citu kanādiešu Karla Stolerija un Lukasa Lesio pievienošanos Rīgas vienībai.

Tāpat pagarināti līgumi ar vietējiem spēlētājiem - uzbrucējiem Miķeli Rēdlihu, Gintu Meiju un Miku Indraši, kā arī aizsargiem Krišjāni Rēdlihu un Gunti Galviņu.

Gatavošanos KHL 10. čempionātam «Dinamo» hokejisti sāks jūlija sākumā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu