BK «Ventspils» uzņem grupas līdervienību «Asvel»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: bkventspils.lv

Latvijas basketbola klubs «Ventspils» šodien savā laukumā aizvadīs FIBA Čempionu līgas regulārā turnīra spēli, tiekoties ar C grupas līdervienību Vilērbānas «Asvel» no Francijas. Mačs sāksies plkst. 19, un to tiešraidē translēs «Lattelekom» televīzijas kanālā «Best4Sport».

«Asvel» jau ir nodrošinājusi sev vietu izslēgšanas spēļu turnīrā, taču ne pirmo vietu grupā, kas ļautu izlaist pirmo kārtu izslēgšanas mačos. «Play-off» stadijā pirmajā kārtā nebūs jāspēlē arī trim labākajām otro vietu ieguvējām.

«Ventspils» komanda turpina cīņu par iekļūšanu izslēgšanas turnīrā.

Pirmo reizi abas komandas šosezon tikās 15. novembrī Francijā, kur uzvaru ar 83:68 guva laukuma saimnieki.

«Asvel» turnīrā piedzīvojusi tikai divus zaudējumus, pēdējo no tiem 2. novembrī pret Lietuvas komandu Klaipēdas «Neptunas». «Ventspils» kontā ir pieci zaudējumi un sešas uzvaras.

«Ventspils» komandai aptuveni mēnesi jāiztiek bez galvenā trenera Kārļa Muižnieka, kam veselības problēmas. Viņa pienākumus pilda Gints Fogels.

Čempionu līgas turnīrā «Ventspils» komandai jāaizvada trīs spēles. Turnīra tabulas C apakšgrupas kopvērtējumā Kurzemes klubs ar sešām uzvarām un pieciem zaudējumiem ieņem ceturto vietu.

Izslēgšanas stadijā spēlēs katras apakšgrupas četras labākās komandas un četras labākās piekto vietu ieguvējas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu