Džokovičs zaudē Parīzes ceturtdaļfinālā; Marejs nonāk divu uzvaru attālumā no pirmās raketes goda

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pašreizējais ATP ranga līderis Novāks Džokovičs piektdien cieta zaudējumu Parīzes «Masters 1000» turnīra ceturtdaļfinālā, tādējādi viņa sekotājs Endijs Marejs nonācis divu uzvaru attālumā no planētas pirmās raketes goda.

Džokovičs ceturtdaļfinālā ar rezultātu 4-6, 6-7 (2:7) piekāpās Marinam Čiličam.

Vēlāk ceturtdaļfinālā Marejs tiksies ar Tomāšu Berdihu. Gadījumā, ja Marejs sasniegs šī turnīra finālu, Džokovičam nāksies skotam atdot pasaules pirmās raketes godu.

Marejs nesen Ķīnā uzvarēja 500 punktu turnīrā Pekinā, kā arī «Masters 1000» sacensībās Šanhajā, bet šobrīd viņš jau ir guvis 17 panākumus pēc kārtas. Šosezon Marejs uzvarējis 71 mačā un zaudējis tikai deviņos, triumfējot Vimbldonas čempionātā un Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs.

Savukārt Džokovičs šosezon ticis pie 61 uzvaras 70 spēlēs. Serbs šosezon triumfēja Austrālijas un Francijas atklātajos čempionātos, bet ASV sasniedza finālu. Tāpat viņš šosezon uzvarējis četrās «Masters 1000» sērijas sacensībās un Dohas «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā.

Džokovičs ATP ranga līdera godā ir jau 122 nedēļas pēc kārtas, bet pirmajā pozīcijā atrodas jau 223.nedēļu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu