Mančestras «United» Anglijas premjerlīgas sezonu sāk ar uzvaru

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Mančestras «United» komanda Anglijas futbola premjerlīgas jaunās sezonas pirmās kārtas spēlē svētdien ar 3:1 (1:0) pārspēja «Bournemouth» vienību.

«United» vienības labā vārtus guva Huans Mata, Veins Rūnijs un Zlatans Ibrahmovičs, kamēr pretinieku rindās atzīmējās Edamss Smits.

Mača rezultātu pirmā puslaika beigās atklāja spāņu pussargs Mata, kurš izmantoja mājinieku kļūdu aizsardzībā. Otrā puslaika 14.minūtē Rūnijs ar galvu trieca bumbu «Bournemouth» vārtos un dubultoja spēles rezultātu.

Pēc piecām minūtēm Ibrahimovičs ar driblējošu tālsitienu panāca jau 3:0 viesu labā. Puslaika vidū Smits vienus vārtus atguva, tomēr lielāku pretestību mājinieki nespēja izrādīt, un uzvaru svinēja Žuzē Mourinju vadītie vīri.

Šajā mačā «United» komandai nevarēja palīdzēt Francijas izlases pussargs Pols Pogbā, kurš otrdien kļuva par visu laiku dārgāko futbolistu pasaulē.

Pogbā iepriekšējā sezonā Itālijas kausa izcīņā Turīnas «Juventus» rindās nopelnīja divas dzeltenās kartītes pēc kārtas, kas nozīmē vienas spēles diskvalifikāciju, kura tika pārcelta uz Anglijas premjerlīgu.

Anglijas futbola premjerlīgas pērnās sezonas sensacionālā čempione Lesteras «City» jauno sezonu iesāka ar zaudējumu viesos 1:2 (0:1) Hallas «City» vienībai, kas pēc spēka augstākajā divīzijā atgriezusies pēc gada pārtraukuma.

Lesteras klubs par Anglijas čempioniem pirmo reizi savā 132 gadus ilgajā vēsturē oficiāli tika kronēts maija sākumā.

Pārsteidzošā Lesteras komanda 2014./2015.gada sezonā finišēja 14.pozīcijā starp 20 klubiem un ar grūtībām nosargāja vietu Anglijas premjerlīgā, bet vēl sezonu iepriekš tā spēlēja Anglijas pēc spēka otrajā līgā - «Championship» -, kurā izcīnīja čempiona titulu un kvalificējās premjerlīgai.

Tikmēr ar uzvaru savu ēru Mančestras «City» komandā sestdien sāka slavenais spāņu treneris Hoseps Gvardiola, kura vadītā vienība ar 2:1 (1:0) savā laukumā pārspēja «Sunderland» futbolistus.

Citā mačā sestdien Liverpūlē vietējā «Everton» cīnījās neizšķirti 1:1 (1:0) ar pagājušās sezonas trešo labāko vienību Totenhemas «Hotspur».

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu