Treneris: Krievijas izlasi par «Sarkano mašīnu» nosauca pāragri

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamais Krievijas hokeja treneris Genādijs Cigurovs uzskata, ka Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa vadītā Krievijas izlase par «Sarkano mašīnu» nosaukta pāragri. Tā līdz šim turnīrā nav demonstrējusi pārliecinošu sniegumu.

«Cilvēki pasteigušies, nosaucot Krievijas izlasi par «Sarkano mašīnu». Diemžēl visi salīdzinājumi nenāk par labu šā brīža komandai. Tai PSRS komandai, kas bija 70.-80. gados, pat tuvu nestāv,» portālā «allhockey.ru» citēts savulaik nopelniem bagātais treneris.

Līdz šim aizvadītajās divās spēlēs Krievijas komanda savu līdzjutēju priekšā nav demonstrējusi gaidīto sniegumu. Turnīru mājinieki sāka ar zaudējumu 0:3 Čehijai, svētdien ar 6:4 pieveica vienu no grupas pastarītēm Kazahstānu, tās pretestību salaužot vien trešajā trešdaļā.

«Krievijas izlase padomju laika komandai līdzinājusies vien epizodiski. Tā cenšas demonstrēt uzbrūkošu, kombinācijām bagātu un ātru hokeju, bet tas izdodas tikai dažiem hokejistiem un maiņām,» norādīja treneris.

Pirmdien Krievijas izlase 9. maija Uzvaras dienas noskaņās spēlēs ar Leonīda Beresņeva vadīto Latvijas nacionālo komandu. Spēle sāksies pl. 16.15, un to tiešraidē translēs TV3, 3+, «Re:TV» un «Viasat Sport Baltic» kanālā.

«PSRS laika komandai bija spēcīgi visi četri piecnieki, kuri burtiski salauza visus pretiniekus. Bija hokejisti, kuri viens ar otru kopā spēlēja desmitgadi. Tagad nekas tāds nav iespējams,» sacīja Cigurovs.

Znaroks pirms pasaules čempionāta paziņoja, ka viņu, krievu hokeja draugus un Krievijas Hokeja federāciju apmierinās tikai zelta medaļas. «Tajā pašā laikā Krievijas izlasei ir visas iespējas, lai kļūtu par pasaules čempioni. Ir hokejisti, kuri spējīgi vest visu komandu aiz sevis. Lielas cerības ir uz Pāvelu Dacjuku.»

Pasaules čempionāts Maskavā un Sanktpēterburgā risināsies līdz 22. maijam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu