Kapello pēc 2012. gada Eiropas čempionāta pametīs futbolu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Anglijas futbola izlases galvenais treneris Fabio Kapello ir nolēmis aiziet no futbola pēc 2012. gada Eiropas čempionāta.

Kapello līgums beidzas pēc finālturnīra, taču, ja Anglija nespēs kvalificēties Eiropas čempionātam, tad pašreizējais treneris darbu ar valstsvienību, visticamāk, neturpinās.

Runas par Kapello nomaiņu kļuva aktuālas pēc neveiksmīgi aizvadītā Pasaules kausa, kurā Anglija astotdaļfināla mačā ar 1:4 pārliecinoši zaudēja Vācijas valstsvienībai, taču 64 gadus vecais futbola speciālists palika amatā.

Pašreiz Kapello ir pārliecināts, ka tuvāko gadu laikā pametīs futbolu, vēsta ESPN. ''Mums vispirms jākvalificējas [Eiropas čempionātam], bet pēc tam es būšu pārāk vecs. Es vēlos izbaudīt savu dzīvi arī kā pensionārs.''

Pirmajās divās Eiropas čempionāta kvalifikācijas spēlēs Anglija izcīnījusi pārliecinošas uzvaras pār Bulgāriju (4:0) un Šveici (3:1).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu