Video: Pirms Porziņģa draftētais Okafors iesaistās ielas kautiņā

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no Youtube video

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) jauno spēlētāju draftā vienu kārtu pirms Kristapa Porziņģa izvēlētais Džahils Okafors trešdien Bostonā pie bāra iesaistījās kautiņā, vēsta ESPN.

Filadelfijas «76ers» trešdien viesos ar 80:84 piekāpās Bostonas «Celtics», piedzīvojot šosezon 16.zaudējumu pēc kārtas. «76ers» debitants spēlē guva 19 punktus, bet pēc mača Bostonā pie bāra iesaistījās kautiņā.

Okafors strīdējās ar vairākiem vīriešiem, kuri apsaukāja un noniecināja «76ers» komandu. Okafors ar vīriešiem grūstījās un vienam no viņiem iesita pa seju. «TMZ Sports» internetā publicējis aculiecinieka video, kurā redzams incidents.

Kā zināms, «76ers» komanda jūnijā NBA draftā Okaforu izvēlējās ar 3.numuru, savukārt Porziņģi ar 4.numuru izvēlējās Ņujorkas «Knicks».

Okafors debijas sezonā šobrīd ir «76ers» rezultatīvākais spēlētājs ar 18,4 punktiem vidēji mačā, kam klāt pievienojis arī 8,1 izcīnītu atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu