Dairis Bertāns: Šobrīd iekšēji ir tukšums, emociju nav

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka / LETA

Latvijas izlases basketbolists Dairis Bertāns pirmdien intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam «Sporta studija» atzina, ka pēdējā mačā pret Čehijas valstsvienību pietrūcis spēka un emociju.

«Grūti pateikt, kad atgriezīsies izsalkums pēc basketbola. Uz savu klubu «Bilbao Basket» man jādodas atpakaļ trešdien. Cik es paspēju aprunāties ar komandas galveno treneri, tad pirmajās nedēļās man neliks darboties ar visiem kopā. Atļaus man nedaudz dabūt atpakaļ basketbola apetīti, jo šobrīd iekšā ir tukšums, nav nekādu emociju,» skaidroja Bertāns.

Eiropas čempionātā Latvijas izlase ierindojās astotajā pozīcijā. Pēdējā mačā mūsu basketbolisti piedzīvoja sāpīgu zaudējumu pret Čehiju un nespēja iegūt ceļazīmi uz Riodežaneiro olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru.

«Visgrūtāk bija saņemties uz pēdējo maču pret čehiem,» atklāja Bertāns. «Pret Franciju un Grieķiju vismaz personīgi es atstāju visvairāk emociju. Beigās mēģināju sev iestāstīt, ka viss ir kārtībā - atlikusi tikai viena cīņa, taču acīmredzot rezerves bija beigušās.»

Finālturnīra deviņos mačos 26 gadus vecais Bertāns vidēji guva 10,0 punktus un izcīnīja 3,0 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu