Nadals: Ceru pēc iespējas ātri atgriezties labākajā līmenī

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Spānijas tenisa zvaigzne Rafaels Nadals izlaidīs «Grand Slam» turnīru «US Open». Savainojuma dēļ viņš nevarēs aizstāvēt pagājušajā gadā izcīnīto čempiontitulu. Viens no mūsdienu labākajiem tenisistiem cer tuvākajā laikā atgriezties kortā, priecējot līdzjutējus ar savu augstāko līmeni.

«Šis man ir grūts brīdis,» par pieņemto lēmumu atteikties no dalības sezonas noslēdzošajā «Grand Slam» turnīrā «US Open» savā «facebook» profilā raksta Nadals. «Es mīlu šo turnīru, un tas man saistās ar ļoti tuvām atmiņām.»

Titulētais tenisists rokas traumas dēļ izlaida «Masters 1000» sērijas turnīrus Toronto un Sinsinati.

28 gadus vecais spānis ir divkārtējs «US Open» uzvarētājs, pēdējo no tituliem iegūstot 2013. gada sezonā.

««US Open» ir lieliski līdzjutēji, nakts mači un daudz kas cits. Tagad es varu darīt tikai vienu - strādāt, lai pēc iespējas ātri varētu atgriezties savā labākajā līmenī,» viņš sacīja.

Pagājušajā gadā šā brīža pasaules otrā rakete ar rezultātu 6-2, 3-6, 6-4, 6-1 sacensību finālā pieveica reitinga līderi serbu Novāku Džokoviču.

Nadals oficiālās spēlēs nav piedalījies kopš prestižā Vimbldonas čempionāta.

Iepriekš par nepiedalīšanos sezonas noslēdzošajā «Grand Slam» turnīrā paziņoja 2009. gada čempions Huans Martins del Potro no Argentīnas.

ASV atklātais tenisa čempionāts ar kopējo prēmiju fondu 36 203 760 ASV dolāru sāksies nākamajā pirmdienā Ņujorkā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu