Kalvītis: Rīgas «Dinamo» finansējums sezonai ir nodrošināts

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Rīgas «Dinamo» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis, kurš tuvākajā laikā šo amatu atstās, LNT raidījumam «900 sekundes» atklāja, ka kluba budžets ir sakārtots un finansējums sezonai ir nodrošināts.

«Nekad dzīvē nenotiek tā, ka bankā uz konta stāv milzīgi brīvi līdzekļi, bet mēs esam noslēguši līgumu ar sponsoriem, un tas nozīmē, ka mūsu budžets ir sakārtots un finansējums sezonai ir nodrošināts,» raidījumam atklāja «Dinamo» valdes priekšsēdētājs Kalvītis.

Rīgas «Dinamo» kluba budžets sezonai ir 12-15 miljoni eiro.

Viņš izteicās, ka atstās «Dinamo» valdes priekšsēdētāja amatu, jo nespēs to apvienot ar «Latvijas Gāzes» vadīšanu. «Šobrīd vēl esmu amatā, bet to atstāšu, jo, protams, divu tādu lielu kompāniju vadīšana nav apvienojama,» teica Kalvītis.

Daļa no budžeta naudas tiek tērēta viesspēlētājiem, kuru atalgojums ir augstāks nekā vietējo hokejistu. «Jāsaka, ka leģionāru cenas tirgū ir augstākas nekā mūsu spēlētāju cenas. Leģionārus parasti izvēlētas tādus, kuri ir sevi apliecinājuši starptautiski.»

«Kā vienmēr, esmu optimists. Treneri ar spēlētājiem ir strādājuši vaiga sviedros, tādēļ domāju, ka šai sezonai jābūt veiksmīgai. Uzdevums ir iekļūt izslēgšanas spēlēs un maksimāli tālu aizspēlēties - varbūt līdz konferences finālam, Gagarina kausam. Sportā jāvirza augsti panākumi,» viņš sacīja.

Jaunā sezona sāksies 24. augustā, bet «Dinamo» hokejisti čempionātā iesaistīsies dienu vēlāk, kad savā laukumā uzņems iepriekšējās sezonas finālisti Kazaņas «Ak Bars».

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu