Robinsons triumfē LBL Zvaigžņu spēles balsojumā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova / LETA

Latvijas vicečempionu «VEF Rīga» amerikāņu leģionārs Džeralds Robinsons triumfējis «Aldaris» Latvijas Basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēles līdzjutēju balsojumā, informē Latvijas Basketbola savienība (LBS).

Robinsons portālu «Basket.lv», «Draugiem.lv» un «Delfi.lv» rīkotajā balsojumā kopumā tika pie 2909 balsīm, kamēr otru lielāko balsu skaitu saņēmis vēl viens leģionārs Trojs Bārnīss no Latvijas čempionvienības «Ventspils», kurš iekrāja 2558 balsis. Tikmēr no Latvijas basketbolistiem pie visvairāk balsu (2052) tika «VEF Rīga» komandu pārstāvošais Jānis Timma.

Līdz ar to pēc balsojuma beigšanās kļuvuši zināmi Zvaigžņu spēles pamatpiecinieki, kādos laukumā dosies LBL un Leģionāru komandas.

LBL izlases pamatsastāvā iebalsoti aizsargi Žanis Peiners, Kristaps Janičenoks (abi - «Ventspils»), uzbrucēji Jānis Timma («VEF Rīga») un Kristaps Dārgais («Valmiera»), kā arī centra spēlētājs Kaspars Kambala («Barons»/LDz).

Savukārt Leģionāru izlases pamatsastāvā ievēlēti aizsargi Džeralds Robinsons («VEF Rīga») un Andrjuss Mažutis («Liepāja»/«Triobet»), uzbrucēji Trojs Bārnīss («Ventspils») un Džastins Hērts («Valmiera»), kā arī centrs Džerajs Grānts («Ventspils»).

Pilni komandu sastāvi tiks paziņoti piektdien.

Zvaigžņu spēle 21.februārī jau sesto reizi norisināsies Ventspilī.

Zvaigžņu spēles laikā notiks arī tradicionālās trīspunktu metēju sacensības, «slam dunk» konkurss, meistarības konkurss, treneru sacensības metienos no centra un komandu karsējmeiteņu konkurss.

Ventspils šo maču iepriekš uzņēmusi arī 1998., 2000., 2002., 2004. un 2009.gadā.

Zvaigžņu spēlē LBL komanda un līgā spēlējošo leģionāru izlase sacentīsies astoto reizi. Līdzšinējās septiņās spēlēs LBL komanda uzvarējusi trīs reizes, bet reizi spēle noslēgusies neizšķirti.

LBL Zvaigžņu spēle pirmo reizi notika 1993.gadā un kopš tā laika risinās katru gadu. Šajā laikā visbiežāk tā rīkota Rīgā (septiņas reizes līdz 2008.gadam), bet pērn tā risinājās Jēkabpilī, kad rezultatīvākajā mačā Zvaigžņu spēles vēsturē ar rezultātu 156:110 uzvarēja LBL komanda.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu