Rīgas «Dinamo» uzņem tiešo konkurenti «Medveščak»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts

Kārtējo svarīgo maču, turpinot cīņu par iekļūšanu Gagarina kausa izcīņā, šodien savā laukumā aizvadīs Rīgas «Dinamo» hokejisti, kas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārās sezonas spēlē «Arēnā Rīga» uzņems Zagrebas vienību «Medveščak» no Horvātijas. Spēle sāksies plkst. 19.30, un tiešraidē to pārraidīs kanālā TV6.

Abas komandas pēdējā laikā demonstrē visai atzīstamu sniegumu. «Dinamo» hokejisti iepriekšējās deviņās spēlēs guvuši septiņus panākumus, bet pie punktiem tikuši astoņos mačos.

Tikmēr «Medveščak» pēdējās 10 spēlēs guvusi 7 uzvaras. Uz Rīgu Zagrebas hokejisti devās no Helsinkiem, kur ar 4:1 pārliecinoši apspēlēja vienu no Rietumu konferences spēcīgākajām komandām «Jokerit».

«Medveščak» līderi ir Ziemeļamerikas hokejisti.

«Dinamo» vienībā rezultatīvākais spēlētājs ir zviedru uzbrucējs Linuss Videls, kas līdzšinējās 49 spēlēs guvis 8 vārtus un veicis 22 rezultatīvas piespēles, bet par punktu mazāk (29) ir Miķelim Rēdliham, kurš izcēlies ar 10 vārtu guvumiem un 19 rezultatīvām piespēlēm.

Abas komandas šosezon jau divreiz tikušās. Pirmajā savstarpējā cīņā uzvaru ar 3:2 oktobrī savā laukumā svinēja «Medveščak», bet nedēļu vēlāk «Dinamo» revanšējās ar rezultātu 4:3.

Turnīra tabulas Rietumu konferences kopvērtējumā «Dinamo» ar 51 mačā izcīnītiem 68 punktiem šobrīd ieņem 7. vietu, kamēr «Medveščak» tikpat spēlēs tikusi pie 63 punktiem, kas dod 11. pozīciju.

Arī nākamās trīs spēles «Dinamo» aizvadīs savu līdzjutēju priekšā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu