Dārziņš līgumu ar "Dinamo" lauzis pēc paša iniciatīvas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ITAR-TASS/ScanPix

Latvijas valstsvienības uzbrucējs Lauris Dārziņš pēc paša gribas lauzis līgumu ar Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas "Dinamo'', vēsta vienības mājas lapa.

Pagājušās sezonas rezultatīvākajam kluba hokejistam vienošanās bija spēkā arī uz nākamo sezonu, tomēr hokejists līgumsaistības pārtraucis pēc paša lūguma.

"Dinamo'' klubs nācis pretim

Tagad 26 gadus vecajam uzbrucējam būs iespēja slēgt līgumu ar jebkuru citu komandu. ''Kluba vadība nāca pretim spēlētāja lūgumam, lai viņš varētu turpināt savu izaugsmi,'' teikts kluba paziņojumā.

Pēc veiksmīgās sezonas Dārziņš kļuva par pierastu preci KHL tirgū. Visbiežāk viņa uzvārds ticis locīts saistībā ar divkārtējo līgas čempionvienību Kazaņas "Ak Bars''. Pagaidām gan oficiālu paziņojumu par viņa karjeras tālāko nākotni nav.

Kalvītis vēstīja, ka ir interese no NHL vienībām

Iepriekš Rīgas "Dinamo" valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis paziņoja, ka par Dārziņu ir interese arī no Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienībām, konkrētus klubus neminot.

2010./2011. gada KHL sezona Dārziņam kļuva par visveiksmīgāko viņa karjerā. Regulārajā čempionātā Latvijas izlases hokejists 45 spēlēs guva 21 vārtus un izpildīja 23 rezultatīvas piespēles partneriem.

Savukārt izslēgšanas spēļu turnīrā viņš 11 mačos guva piecus vārtus un atdeva piecas rezultatīvas piespēles.

Latvijas valstsvienības spēlētājs tika iekļauts 2010./2011. gada sezonas KHL Zvaigžņu spēles dalībnieku vidū.

Pārtrauktas attiecības ar trim vārtsargiem

Kā ziņots, "Dinamo'' līgumattiecības pārtraucis arī ar vārtsargiem Edgaru Lūsiņu Tomu Broku, Uldi Čalpu, aizsargu Artūru Mickēviču un uzbrucēju Vitāliju Karamnovu.

30. aprīlī līgumi ar Rīgas "Dinamo" beidzās vairākiem spēlētājiem – Mikaēlam Telkvistam, Tomašam Surovijam, Robertam Petrovickim, Markam Hartiganam, Jānim Spruktam, Rodrigo Laviņam, Krišjānim un Jēkabam Rēdlihiem, Ģirtam Ankipānam, Andrim Džeriņam, Robertam Bukartam, Oskaram Cibuļskim, kā arī Arvīdam Reķim un Sandim Ozoliņam (vienošanās par sadarbības turpināšanu ar pēdējiem diviem tika panāktas jau aprīlī).

Tiem spēlētājiem, kurus kluba vadība vēlas paturēt "Dinamo" sastāvā, ir izteikti piedāvājumi, taču dažiem no viņiem ir piedāvājumi arī no citām komandām.

Par Suroviju interesējas CSKA, bet Telkvists Rīgā nepalikšot, jo pēc viņa domām, saņem šeit savai spēlei neatbilstošu atalgojumu.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu