Mārtiņš Cipulis vairs nespēlēs Rīgas «Dinamo» (63)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Volonts/TVNET

Latvijas uzbrucējs Mārtiņš Cipulis nākamajā sezonā vairs nepārstāvēs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubu Rīgas «Dinamo», TVNET pastāstīja «Dinamo» valdes priekšsēdētājs Aigars Kalvītis.

Kalvītis atklāja, ka «Dinamo» ar 31 gadu veco Cipuli vienošanos nepagarinās. Tāpat valdes priekšsēdētājs neslēpa, ka Cipulim aizstājējs netiks meklēts.

Līdz ar to Cipulis, kurš Rīgas klubu pārstāvējis trīs sezonas, kļuvis par brīvo aģentu.

Aizvadītās sezonā Cipulis laukumā devās 54 KHL spēlēs, kurās guva tikai divus vārtus un izdarīja astoņas piespēles.

Pavisam trijās sezonās KHL Cipulis ir piedalījies 209 spēlēs (191 regulārajā čempionātā un 18 «play-off»), kurās guva 31 vārtus un atdeva 33 piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu -32 un 82 soda minūtes.

TVNET jau ziņoja, ka 16. jūlijā «Dinamo» hokejistiem sāksies treniņi «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos, bet 23. jūlijā komanda sāks 11 dienu treniņnometni Vidzemes Olimpiskajā centrā Valmierā.

Pavisam uz treniņnometni Valmierā treneri ir ieplānojuši ņemt līdz 3 vārtsargus, 10 aizsargus un 20 uzbrucējus, tajā skaitā arī vairākus jaunos hokejistus, kā arī spēlētājus ar pārbaudes laika līgumiem.

Pirmā pārbaude pret Minskas «Dinamo»

3. augustā Daugavpilī Rīgas «Dinamo» aizvadīs pirmo pārbaudes spēli, tiekoties ar Minskas «Dinamo» no Baltkrievijas. Pēc tam treniņi turpināsies Piņķos, bet nākamais pārbaudes mačs notiks 8. augustā «Inbox.lv» ledus hallē Piņķos ar VHL komandu, Tatarstānas trešo spēcīgāko klubu Almetjevskas «Neftyanik», kas šajā laikā Latvijā aizvadīs treniņnometni.

Nākamā pārbaude «Dinamo» būs pārbaudes turnīrs Krievijas pilsētā Ņižņijnovgorodā «Ņižņijnovgorodas apgabala gubernatora kauss», kurā bez mūsējiem piedalīsies mājinieki Ņižņijnovgorodas «Torpedo», KHL čempioni Maskavas «Dinamo» un Maskavas «Spartak». Komandas aizvadīs viena riņķa turnīru, bet pēc tam vēl aizvadīs spēles par vietām.

Augusta beigās notiks «Latvijas Dzelzceļa kauss»

Augusta beigās «Arēnā Rīga» norisināsies tradicionālais turnīrs «Latvijas Dzelzceļa kauss», kurā šogad piedalīsies četras komandas – Rīgas «Dinamo», Jaroslavļas «Lokomotiv», Maskavas apgabala «Atlant» un Somijas 4. spēcīgākā komanda Espo «Blues». Komandas turnīra pirmajā kārtā aizvadīs viena riņķa turnīru, bet pēc tam aizvadīs savstarpējās spēles par vietām.

Komentāri (63)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu