Kapello: «Euro2012» finālā spēlēs Vācija un Spānija (14)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: RIA Novosti/Scanpix

Bijušais Anglijas futbola valstsvienības galvenais treneris Fabio Kapello prognozējis, ka Eiropas čempionāta finālā tiksies Vācijas izlase ar Spānijas valstsvienību.

«Čempionāta finālā tiksies Vācija un Spānija, neskatoties uz to, ka turnīrā spēlē arī tādas komandas kā Anglija un Itālija,» britu presē citēts Kapello. «Prognozēt Anglijas izlases izredzes es nevēlos, jo četrus gadus strādāju par šīs valstsvienības galveno treneri.»

«Vācijas komandai piemīt liela motivācija un spēks, bet Spānija spēlēt skaistu futbolu. Abām šīm vienībām pietrūkst tikai tāda futbolistu kā Lionels Mesi,» atzina Kapello.

Vācijas izlase Eiropas čempionāta ceturtdaļfinālā piektdien tiksies ar Grieķiju, bet Spānija sestdien spēkosies ar Franciju.

Savukārt citos 1/4 fināla pāros Čehija šodien spēlēs ar Portugāli, bet Anglija nedēļas pēdējā dienā tiksies ar Itāliju.

Pusfināla spēles notiks 27. un 28.jūnijā, bet finālspēle paredzēta 1.jūlijā. Atšķirībā no Pasaules kausa finālturnīra Eiropas čempionātā jau kopš 1984.gada netiek aizvadīta spēle par trešo vietu.

Pēc uzvaras 2008.gada Eiropas čempionātā un 2010.gada Pasaules kausa izcīņas turnīrā Spānijas izlase var kļūt par pirmo nacionālo futbola vienību vēsturē, kas uzvarējusi trīs galvenajos starptautiskajos turnīros pēc kārtas. Tāpat līdz šim neviena izlase nav pratusi uzvarēt divos Eiropas čempionātos pēc kārtas.

Komentāri (14)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu