«Dinamo» nesteidzas sameklēt jaunu ģenerālmenedžeri (54)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Latvijas komanda Rīgas «Dinamo» jauno ģenerālmenedžeri varētu meklēt līdz pat rudenim, laikrakstam «Diena» atklājis pašlaik šos pienākumus pildošais Aigars Kalvītis.

Kalvītis atklājis, ka kluba mērķis ir ģenerālmenedžeri atrast līdz rudenim. «Sameklēt piemērotu kandidātu nav nemaz tik viegli, un arī steiga nav vajadzīga.»

Kā zināms, pagājušajā nedēļā pēc četru gadu darba no ģenerālmenedžera amata atkāpās Normunds Sējējs, bet viņa vietu ieņēmis Kalvītis, kuram šie pienākumi uzticēti uz laiku.

Kalvītis uzsvēris, ka viņam ir zināmas visas Sējēja veiktās iestrādnes šajā amatā, piebilstot, ka lēmumus par katru nolīgto spēlētāju «galu galā pieņem padome».

«Visiem ir zināms, ka mūsu prioritāte ir šīs sezonas pirmās maiņas saglabāšana. Lielā mērā no tā, kurus no viņiem izdosies saglabāt komandā, būs atkarīgas arī mūsu darbības spēlētāju tirgū,» citēts Kalvītis.

Sējējs par Rīgas «Dinamo» ģenerālmenedžeri tika apstiprināts pirms komandas pirmās sezonas 2008.gadā.

Iepriekš portāls «telegraf.lv» vēstīja, ka Sējējs ģenerālmenedžera pienākumus turpmāk pildīs KHL komandā «Lev», kas no Slovākijas pilsētas Popradas pārcelsies uz Čehijas galvaspilsētu Prāgu.

Kopš pirmsākumiem Rīgas «Dinamo» vadības komandā ir arī kādreizējais politiķis Kalvītis, kurš bija viens no AS «Dinamo Rīga» dibinātājiem.

Visas četras sezonas Rīgas «Dinamo» komanda ir iekļuvusi KHL Gagarina kausā. Šosezon tai neizdevās pārvarēt pirmo kārtu, septiņu spēļu sērijā piekāpjoties Ņižņijnovgorodas «Torpedo» vienībai.

Komentāri (54)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu