Ievēlēta jaunā LFF valde

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Futbola federācijas (LFF) kongresā piektdien ievēlēta arī jaunā organizācijas valde, informēja LFF preses dienests.

Atbilstoši jaunajiem LFF statūtiem, katrs valdes loceklis turpmāk atbildēs par noteiktu futbola saimniecības nozari.

Valdē iekļuvuši pārvēlētais LFF prezidents Guntis Indriksons, valsts sektoru pārstāvēs Žoržs Tikmers, tāpat ievēlēti LFF Finanšu komitejas priekšsēdētājs Ingars Eriņš, LFF Futbola izglītības komitejas priekšsēdētājs Juris Keišs, LFF Jaunatnes futbola komitejas priekšsēdētājs Ģirts Mihelsons, LFF Klubu sacensību komitejas priekšsēdētājs Dainis Kazakevičs, LFF Reģionu attīstības komitejas priekšsēdētājs Dainis Gudermanis, LFF Sabiedrisko attiecību un mārketinga komitejas priekšsēdētājs Jurijs Silovs, LFF Sieviešu futbola komitejas priekšsēdētājs Jānis Osis, LFF Stadionu un infrastruktūras komitejas priekšsēdētājs Vladimirs Žuks, kā arī LFF Telpu futbola un pludmales futbola komitejas priekšsēdētājs Eduards Borisevičs.

Kā ziņots, Indriksons LFF prezidenta amatu ieņem jau kopš 1996.gada, bet piektdien tika pārvēlēts amatā līdz pat 2016.gadam. Viņš bija vienīgais kandidāts uz amatu.

Konferences ievadā piektdien Indriksons ar klusuma brīdi aicināja pieminēt aizvadītajā gadā aizgājušos futbola cilvēkus - Aini Šaicānu un Aleksandru Solomku, kā arī sveica apaļo jubileju īpašniekus - Vladimiru Beļajevu, Juriju Silovu un Juriju Popkovu.

LFF prezidents uzstājās ar ziņojumu var Valdes darbu iepriekšējos četros gados, kā arī iepazīstināja biedrus ar galvenajiem veicamajiem darbiem un mērķiem nākamajiem četriem gadiem. Tikmēr LFF ģenerālsekretārs Jānis Mežeckis sagatavoja ziņojumu par paveikto darbu un veiktajām LFF strukturālajām izmaiņām, kas notikušas pēc LFF Statūtu apstiprināšanas jaunajā redakcijā.

LFF ģenerālsekretāra vietnieks un kongresa vadītājs Edgars Pukinsks klātesošajiem biedriem nolasīja Zvērināta revidenta ziņojumu un informēja par LFF finanšu radītājiem pēc 2011.gada bilances. Kongresa ietvaros LFF biedri nobalsoja par biedru naudas maksimālo apmēru LFF Statūtos paredzētajā kārtībā, kā arī ievēlēja LFF Juridisko institūciju sastāvus.

Uz šo LFF kongresu ieradās arī Eiropas Futbola federāciju asociācijas (UEFA) pārstāvis Františeks Laurinecs no Slovākijas, kā arī Starptautiskās Futbola federāciju asociācijas (FIFA) projektu kuratore Latvijā Eva Paskē no Šveices, kuri apsveica LFF biedrus ar jaunās valdes ievēlēšanu, novēlēja izstrādāt un kopīgi vienoties par Latvijas futbola attīstības stratēģiju tuvākajiem četriem gadiem. UEFA un FIFA pārstāvji atzinīgi novērtēja notiekošās pārmaiņas LFF organizatoriskajā struktūrā, kā arī atzīmēja LFF kongresa augsto organizatorisko līmeni.

Pirmās jaunās LFF valdes sēdes nozīmētas 11. un 17. aprīlī. Savukārt līdz 16. aprīlim LFF biedriem jāiesūta kandidātu vārdus LFF komiteju sastāvu veidošanai. LFF Valdes gada darba plāns tiks apstiprināts 17. aprīlī!

Notikušajā LFF kongresā ieradās 62 no kopumā 78 pārreģistrācijas procesu Latvijas Futbola federācijā sākušajiem biedriem, kas ir vairāk nekā puse, tādējādi LFF kongress bija lemttiesīgs ievēlēt jauno valdi. Viesu statusā šajā LFF kongresā piedalījās 41 delegāts.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu