Cipuļa un Hromčenkova "kontinentālais" raksturs

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīga 2000

Vēl vienu soli tuvāk iekļūšanai Eiropas Kontinentālās kausa izcīņas superfinālā ir spēruši Latvijas čempioni "Rīga 2000", kas turnīra trešās kārtas otrajā spēlē šodien uzvarēja Francijas vienību "BDL Grenoble".

Trešā periodā vidū Alekseja Hromčenkova un Mārtiņa Cipuļa ar mazāk nekā divu minūšu intervālu gūtie vārti rīdziniekiem šodien deva uzvaru mačā ar Francijas hokeja klubu no Grenobles.

Tā bija jau "Rīga 2000" otrā uzvara, kas turnīra kopvērtējumā šobrīd dod pirmo vietu.

Spēles rezultātu astotajā minūtē pēc Hromčenkova piespēles atklāja Cipulis, taču vēl pirmajā periodā franči atspēlējās. Otrā perioda 10. minūtē Ronalds Ozoliņš realizēja skaitlisko vairākumu un no jauna izvirzīja vadībā "Rīga 2000".

Trešā perioda sākumā īsā laikā divus vārtus pēc kārtas guva "Grenoble" un izvirzījās vadībā ar 2:3, tomēr rīdzinieki ne tikai atspēlējās, bet arī panāca uzvaru, un it īpaši te jāpaslavē abi pirmo vārtu autori.

Foto: Rīga 2000

Vispirms Hromčenkovs pēc Ozoliņa piespēles realizēja vairākumu un izlīdzināja rezultātu - 3:3, bet pēc minūtes un 41 sekundes Hromčenkova (att.) piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Latvijas izlases uzbrucējs Cipulis.

Latvijas čempionu vārtus arī šajā mačā sargāja Artūrs Irbe, kurš tika atzīts par pirmās spēles labāko spēlētāju, kad rīdzinieki ar 2:1 pieveica Minskas "Junostj".

Baltkrievi šodien ar 2:1 savukārt pārspēja "Acroni", un tas nozīmē, ka rīt izšķirīgajā mačā ar laukuma saimniekiem "Rīga 2000" der arī neizšķirts, kas Latvijas čempioniem garantēs pirmo vietu šajā turnīrā un ceļazīmi uz Kontinentālā kausa izcīņas superfinālu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu