Rīga hokejistu neatkarības dienas uzvara! (5)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Rīga 2000

Kontinentālā kausa izcīņas 3. kārtu ar uzvaru ir iesākuši Latvijas čempioni "Rīga 2000", kas šodien Slovēnijas pilsētā Jeseņicē ar 2:1 pārspēja Minskas "Junostj".

Pirmā perioda 12. minūtē rezultātu atklāja aizsargs Georgijs Pujacs, kam pēc slovaka Mareka Haščaka un Armanda Bērziņa piespēlēm izdevās realizēt skaitlisko vairākumu.

Arī otros vārtus rīdzinieki guva skaitliskajā vairākumā, kad otrā perioda 5. minūtē Rīgas hokejistu pārsvaru dubultoja pirmās maiņas centra uzbrucējs Aigars Cipruss (Artis Ābols).

Trešā perioda 16. minūtē baltkrievi realizēja skaitlisko vairākumu un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam (Kosjučenoks).

Latvijas čempionvienības vārtus sargāja Artūrs Irbe, kurš vairākās bīstamās epizodēs glāba Rīgas hokejistus no droša vārtu zaudējuma.

Uzvaras vārtu autors Aigars Cipruss.
Uzvaras vārtu autors Aigars Cipruss. Foto: Rīga 2000

Rīt turpat Jeseņicē "Rīga 2000" tiksies ar Francijas "Grenoble", bet svētdien ar laukuma saimniekiem un Slovēnijas čempioniem "Acroni".

Vakar "Acroni" ar 6:2 uzvarēja Grenobles hokejistus.

Tikai šā miniturnīra uzvarētāji iegūs vienīgo ceļazīmi uz Kontinentālā kausa izcīņas finālturnīru.

HK "Rīga 2000" sastāvs: Irbe (Košturs); R.Ozoliņš – Galviņš, Ābols – Cipruss – Cipulis; Sorokins – Pujacs, Sūrso – Haščaks – Bērziņš; Šiškovičs – Mironovičs, Ignatovičs - Galuzo – Daugaviņš; K.Grundmanis – Sotnieks, Saulietis – Žaltkovskis.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu