Falco - otrā uzvara pēc kārtas Baltijas līgā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Piektdien SEB Baltijas basketbola otrās divīzijas turnīrā Rīgas "Falco" savā laukumā pārspēja Lietuvas komandu "Hidruva-Atletas" un B grupā pakāpās uz ceturto vietu. Zaudējumus izbraukumā - "igauņos", piedzīvoja Gulbenes un Ventspils komandas.

"Falco" komandas leģionāram Džārvisam Mičelam gūstot 30 punktus, rīdzinieki uzvarēja "Hidruva-Atletas" ar 88:82. Izšķirošs izrādījās piecu punktu pārsvars, ko izdevās iegūt uzvarot pirmo ceturtdaļu ar 21:16. Tā bija ceturtā komandas uzvara sezonā, kas otrās divīzijās B grupā ļauj apsteigt Gulbenes "Bumerangs/ASK" un izvirzīties ceturtajā vietā tikai vienu uzvaru aiz "Hidruva-Atletas". Mičels uzrādīja fantastisku precizitāti divpunktu metienos - 15 precīzi no 16 mēģinājumiem, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas un izdarīja četras rezultatīvas piespēles. 13 punktus uzvarētāju labā guva Deimons Bārnets, bet pa 11 - Edgars Teteris un Arnis Aizpurs. Gulbenes "Bumerangš/ASK" izbraukumā nespēja saglabāt astoņu punktu pārsvaru pirms pēdējām 10 minūtēm spēlē ar Igaunijas komandu "Pirita BM" un zaudēja ar 84:89. Pēdējā ceturtdaļā vidzemnieki kapitulēja ar 9:22. Jurijs Aleksejevs gulbeniešu labā guva 25 punktus un izcīnīja deviņas atlēkušās bumbas, bet Raimonds Feldmanis iemeta 24 punktus, bet 10 atlēkušajām bumbām izcēlās Jānis Gailītis. Par varoņdarbu, diemžēl ar bēdīgām beigām, Igaunijā parūpējās "Ventspils augstskola". Ceturtajā ceturtdaļā pret "BIG/new balance Rapla" ventspilnieki pamanījās atspēlēt 20 (!!!) punktu un panāca, ka spēles liktenis izšķirās pagarinājumā. Diemžēl spēi bija galā - pagarinājumā ar 7:10 un visā spēlē ar 94:97 zaudēja tomēr triumfēja iagauņi, kuru labā 15 punktus guva latvietis Artis Stankevičs. Rezultatīvākais ar 24 punktiem bija Andre Perns, bet Ventspils komandas rindās visvairāk - 17 punkti Renāra Zeltiņa kontā. Pa 16 punktiem guva Rolands Zaķis un Andrejs Jansons, kura rēķinā arī 11 atlēkušās bumbas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu